Comunitate Liga I Promo

Grilele Pronobet sunt pregătite! Jackpoturi de 10 meciuri și de 6 meciuri pe partide din România!

Etapă previzibilă în campionat în weekend? Atunci de ce să nu profiți de ocazie și să te bați pentru jackpoturile NetBet Pronobet? Ca de obicei, pe siteul nostru ai grile speciale în care inspirația se recompensează cu jackpoturi impresionante.

Grila de 10: 8000 RON JACKPOT

Așa cum spune și numele, Grila de 10 se compune din 10 meciuri, toate programate în primele două ligi din România. Adică ai 3 jocuri în playofful Ligii 1, 4 în playout și 3 Liga a 2-a.

Pentru a plasa o grilă Pronobet cu 10 rezultate, trebuie să ai un cont NetBet. Dacă nu ai încă un cont, poți să te înregistrezi prin acest link.

După ce te-ai înregistrat, autentifică-te pe site, apoi intră pe sport.netbet.ro/pronobet.

În partea superior-centrală a paginii, apasă pe butonul „GRILE DE 10”, așa cum indică săgeata mai sus.

Apoi, în meniul dropdown, alege „PronoLiga României”. Dacă dorești, poți plasa mize și pe alte grile aflate în secțiune.

Selectează rezultatele dorite, apasă „Confirmare” și vei primi un e-mail care te va anunța că grila ta a fost înregistrată cu succes.

MINILIGA ROMANIEI: 1000 RON JACKPOT

O grilă foarte populară este MiniLiga, aceasta având doar 6 meciuri de ghicit.

Tot la fel poți juca și pe Grila MiniLiga României #018, compusă din meciuri de Liga 1, ca în imaginea de mai sus.

 

Pentru a accesa NetBet Pronobet, click aici.

Netbet Romania

Salutări, ne pare bine de cunoștință. Noi suntem NetBet România, primul site care a obținut licența în România. Avem promoții care mai de care pentru userii noștri, dar cel mai mult ne dorim să avem o comunitate vie și frumoasă alături de care să trăim împreună cele mai frumoase momente din sport și nu numai.
Acesta este și motivul pentru care există blogul pe care te afli, iar în spatele acestui alias generic stăm câteva persoane care încercăm să îți oferim conținut de calitate, diversificat, interactiv și interesant. Nu vom reuși tot timpul, dar sperăm să nu te superi prea des pe noi și, atunci când se va întâmpla, să îți amintești de momentele mai bune.
Astea fiind spuse, mult succes la pariuri și nu uita să ne dai un Like pe Facebook, să ne urmărești pe Twitter sau pe Youtube.