Liga I Promo

NetBet Special: secțiunea care îți oferă mereu cote mai bune

NetBet face pariurile mai interesante, așa spune motoul nostru, iar în secțiunea NetBet Special poți vedea exact la ce ne referim, pentru că acolo ai mereu oferte de cote speciale mărite.

Ofertele sunt atât pe meciuri din România, cât și pe meciuri din alte campionate, astfel că oricare ar fi campionatul pe care te-ai „specializat”, tot sunt șanse foarte mari să găsești ceva pe placul tău.

De exemplu, în această săptămână poți paria la cotă 3,85 că Alexandru Băluță marchează măcar un gol, oricând, în deplasarea la Viitorul Constanța. Cota normală a acestui pariu era 3,30, dar în secțiunea „NetBet Special” găsești oferta îmbunătățită.

Secțiunea NetBet Special este vizibilă pe siteul netbet.ro, chiar în meniul principal din partea stângă, așa cum se vede și în imagine:

Poți accesa oferta NetBet Special oricând, inclusiv direct prin acest link.

Netbet Romania

Salutări, ne pare bine de cunoștință. Noi suntem NetBet România, primul site care a obținut licența în România. Avem promoții care mai de care pentru userii noștri, dar cel mai mult ne dorim să avem o comunitate vie și frumoasă alături de care să trăim împreună cele mai frumoase momente din sport și nu numai.
Acesta este și motivul pentru care există blogul pe care te afli, iar în spatele acestui alias generic stăm câteva persoane care încercăm să îți oferim conținut de calitate, diversificat, interactiv și interesant. Nu vom reuși tot timpul, dar sperăm să nu te superi prea des pe noi și, atunci când se va întâmpla, să îți amintești de momentele mai bune.
Astea fiind spuse, mult succes la pariuri și nu uita să ne dai un Like pe Facebook, să ne urmărești pe Twitter sau pe Youtube.