Comunitate

La NetBet scapi de impozite. Gata cu declarațiile, gata cu 1%

Din 23 martie 2018, când scoți câștigurile de pe NetBet.ro, nu mai trebuie să declari nimic la fisc. Mai mult, nu mai trebuie să plătești impozit, cu condiția ca suma maximă retrasă să nu depășească 66.750 lei.

Știm că 1 Aprilie este aproape, dar asta nu este o glumă, chiar este o veste bună!

S-a schimbat recent legea de impozitare a jocurilor de noroc online, astfel că operatorii online trebuie să rețină la sursă impozitul pentru fiecare retragere, urmând să vireze direct la stat contribuțiile obligatorii.

Ce înseamnă asta pentru jucători?

Cel mai mare avantaj pentru jucătorii care scot bani de la jocuri pe internet este că nu mai trebuie să depună declarații la ANAF sau să primească acasă decizii de impunere. Nimeni nu îi mai bate la cap cu plăți retroactive pentru anii trecuți.

Operatorul de pariuri reține impozitul și îl virează statului, conform tabelului următor:

Suma retrasă Procent impozit
<= 66.750 RON 1%
66.751 – 445.000 RON 16%
>= 445.001 25%

 

NetBet plătește în locul tău impozitul

Așa cum spuneam mai sus, de acum înainte, NetBet va plăti impozitele pentru toate retragerile de până la 66.750 lei efectuate pe platforma NetBet.ro.

De exemplu, când retragi 10.000 de lei, chiar primești 10.000 de lei. La alte siteuri de pariuri online ai primi 9.900 lei, 100 fiind reținuți ca impozit.

Ce ai de făcut dacă ai retras bani oricând în 2017?

Câștigurile realizate anul trecut se impozitează în baza vechilor reglementări. Deci dacă ai scos bani de pe siteuri de pariuri în 2017, trebuie să depui Declarația 200 până în 25 mai 2018 la ANAF, în care trebuie să declari sumele retrase de pe siteuri de jocuri de noroc online.

Ce ai de făcut dacă ai retras bani în perioada 1 ianuarie 2018 – 22 martie 2018?

Și pentru această perioadă se va aplica vechea legislație, dar va trebui să depui declarația 200 la ANAF abia în 2019, când se vor calcula impozitele pentru 2018.

Declarația 200 nu se mai impune pentru retrageri efectuate din 23 martie 2018.

 

Netbet Romania

Salutări, ne pare bine de cunoștință. Noi suntem NetBet România, primul site care a obținut licența în România. Avem promoții care mai de care pentru userii noștri, dar cel mai mult ne dorim să avem o comunitate vie și frumoasă alături de care să trăim împreună cele mai frumoase momente din sport și nu numai.
Acesta este și motivul pentru care există blogul pe care te afli, iar în spatele acestui alias generic stăm câteva persoane care încercăm să îți oferim conținut de calitate, diversificat, interactiv și interesant. Nu vom reuși tot timpul, dar sperăm să nu te superi prea des pe noi și, atunci când se va întâmpla, să îți amintești de momentele mai bune.
Astea fiind spuse, mult succes la pariuri și nu uita să ne dai un Like pe Facebook, să ne urmărești pe Twitter sau pe Youtube.