Campionatul intern de fotbal începe în plină vară. Dacă jucătorii marilor cluburi încă se bucură de vacanță, la NetBet lucrurile stau puțin diferit și deja partidele oficiale sunt gata să înceapă. Liga 1 se reia în 20 iulie, iar lumea se așteaptă la o luptă echilibrată și lungă pentru supremație.

Cotele NetBet pentru câștigarea campionatului – sezonul 2018-2019

Echipă Cotă NetBet Echipă Cotă NetBet
FCSB 2,20 CFR Cluj 2,80
CS „U” Craiova 8,00 Viitorul Constanța 13,00
Astra Giurgiu 19,00 Dinamo București 19,00
CSMS Iași 126,00 FC Botoșani 151,00
Sepsi 251,00 FC Voluntari 251,00
Concordia Concordia 351,00 Gaz Metan Mediaș 501,00
Dunărea Călărași 501,00 AFC Hermannstadt 751,00

FCSB și CFR, tango pentru aur

La fel ca în urmă cu un an, specialiștii o văd favorită pe FCSB, iar campioana CFR Cluj este considerată principala rivală. Dacă roș-albaștrii au o cotă de 2,20, cota vișiniilor pe NetBet.ro este de 2,80.

FCSB și-a vândut cel mai valoros jucător, pe Constantin Budescu, aducându-i în schimb pe Moruțan și Qaka în centrul terenului. De asemenea, conducerea clubului bucureștean mizează mult pe maturizarea unor fotbaliști ca Dennis Man și Florinel Coman.

Presiunea este deja mare, iar startul campionatului îi aduce pe elevii lui Dică față în față cu Astra, Dinamo și Poli Iași în primele 3 meciuri, partide grele, cu foste și actuale pretendente la locuri de cupe europene.

CFR nu a vândut nimic, nu a cumpărat nimic (până acum). Nucleul a rămas același, iar cele 3-4 plecări și veniri privesc jucători care nu făceau parte din planurile clubului. În schimb, CFR a schimbat antrenorul.

Edward Iordănescu are greaua misiune să construiască rapid o formulă competitivă, pentru preliminariile Ligii Campionilor. Dacă trecutul este o indicație și CFR pune accent pe meciurile europene, putem să ne așteptăm la o toamnă mai puțin constantă în campionat din partea ardelenilor? Vom vedea…

Craiova și Viitorul, talent și curaj

Considerate potențiale pretendente la titlu, dar cotate cu șanse mai mici, Craiova și Viitorul seamnănă din multe puncte de vedere. Numitori comuni sunt talentul, ambiția, filosofia de joc, antrenorii cu tactici ofensive.

La minusuri, lipsă de constanță și experiență în managerierea unor situații delicate.

Totuși, pe drept cuvânt, oltenii au o cotă de 8,00, după ce anul trecut au reușit să intre în calculele pentru titlu și să câștige Cupa României.

Viitorul este o necunoscută în prezent, având o cotă tentantă de 13,00 la campionat. Este greu de prevăzut ce giuvaere va mai șlefui Gică din pepiniera lui de fotbaliști tineri și, cu un culoar bun, ar putea ajunge să repete figura din urmă cu două sezoane.

Profită Dinamo sau Astra?

Astra și Dinamo sunt outsideri, fiecare cu cotă 19,00.

În cazul Astrei este mai greu de crezut că poate să emită pretenții reale la campionat, dar odată cu numirea lui Gigi Mulțescu la cârmă ne putem aștepta la ceva spectacol. Se știe că echipele experimentatului antrenor practică un fotbal plăcut, ofensiv și deschis, dar să vedem și calitatea fotbaliștilor care se vor regăsi în lot în toamnă. Cea mai importantă venire este a lui Azdren Llullaku, azerul revenind în campionat după un periplu de doi ani pe la alte cluburi din estul Europei.

La Dinamo, suporterii așteaptă rezultate de multă vreme. Și în această primăvară, clubul chiar a lansat câteva nume pe care le-a și rodat în playout. Dacă omogenitatea și entuziasmul ar putea fi avantaje importante, „câinii” au totuși multe de dovedit și multe datorii de plătit mai ales în fața fanilor.

Cu cine strigi „bingo”?

Dacă primele 6 echipe au cote sub 20, următoarele 8 au toate cote peste 120! Cel mai profitabil – dar și cel mai puțin probabil – pariu este că FC Hermannstadt va câștiga titlul. Sibienii au o cotă de 751 la campionat, în timp ce Poli Iași, cu 126, este „favorită între nefavorite”.

Astfel de pariuri pe câștigătoare neverosimile au devenit populare după ce Leicester a reușit imposibilul în Premier League, în 2017. Momentul i-a făcut pe fanii cluburilor mici să încerce mize simbolice pentru împlinirea unui vis.

Intră pe NetBet.ro pentru oferta completă de pariuri.