Comunitate Promo

Grila Pronobet de 200.000 de lei! Joacă pentru un JACKPOT record

NetBet oferă în următoarele zile cel mai mare jackpot din istoria secțiunii Pronobet! Pe măsură ce marile echipe se antrenează și pregătesc viitorul sezon, pasionații jocului au parte de o plăcută surpriză, cu o grilă de 11 partide de colecție, în care marele premiu este de 200.000 de lei.

Liverpool, Man United, Real Madrid, Barcelona, PSG și alte echipe de top ale Europei ar putea să îți aducă jackpotul legendar, dacă intuiești corect rezultatele a 11 partide de pregătire, marea majoritate a lor fiind în cadrul unor competiții amicale exclusiviste.

Secțiunea Pronobet este disponibilă în zona dedicată a siteului NetBet.ro. Pentru a deschide pagina, click aici.

Grila Pronobet este în secțiunea „Grile Europa”, iar o variantă simplă de grilă se poate plasa pentru 4 lei pe NetBet.ro.

Dacă dorești, poți adăuga mai multe variante de rezultate pentru grila ta, iar prețul final al biletului este actualizat automat, în timp real, odată cu selecțiile făcute de tine.

Grile românești disponibile

Pe lângă jackpotul de 200.000 de lei, mai găsești în Pronobet grile de 6 sau de 10 meciuri, inclusiv o grilă cu partide din Liga 1.

Dacă nu ai deja un cont NetBet, poți să te înregistrezi pe site în câteva clipe.

Tags

Netbet Romania

Salutări, ne pare bine de cunoștință. Noi suntem NetBet România, primul site care a obținut licența în România. Avem promoții care mai de care pentru userii noștri, dar cel mai mult ne dorim să avem o comunitate vie și frumoasă alături de care să trăim împreună cele mai frumoase momente din sport și nu numai.
Acesta este și motivul pentru care există blogul pe care te afli, iar în spatele acestui alias generic stăm câteva persoane care încercăm să îți oferim conținut de calitate, diversificat, interactiv și interesant. Nu vom reuși tot timpul, dar sperăm să nu te superi prea des pe noi și, atunci când se va întâmpla, să îți amintești de momentele mai bune.
Astea fiind spuse, mult succes la pariuri și nu uita să ne dai un Like pe Facebook, să ne urmărești pe Twitter sau pe Youtube.