Comunitate Liga I Promo

Noile grile Pronobet pe România: jackpoturi săptămânale pe meciurile din Liga 1 și Liga 2

Grăbit ca întotdeauna, fotbalul românesc are deja câteva săptămâni de când își desfășoară noul sezon. Dacă Liga 1 are 3 etape încheiate, Liga 2 a debutat și ea în weekend, iar la NetBet am avut, în premieră absolută, un număr de 3 grile Pronobet 100% românești!

Fie că le-ai prins de la început, fie că nu, poți oricând să intri în joc și să plasezi grile de 6 sau 10 meciuri, bătându-te pentru marele jackpot al fiecărei variante.

Grila de 10: 8000 RON JACKPOT

Așa cum spune și numele, Grila de 10 se compune din 10 meciuri, toate programate în primele două ligi din România. Adică ai 7 jocuri din Liga 1 și 3 din Liga a 2-a.

Pentru a plasa o grilă Pronobet cu 10 rezultate, trebuie să ai un cont NetBet. Dacă nu ai încă un cont, poți să te înregistrezi prin acest link.

După ce te-ai înregistrat, autentifică-te pe site, apoi intră pe sport.netbet.ro/pronobet.

În partea superior-centrală a paginii, apasă pe butonul „GRILE DE 10”, așa cum indică săgeata mai sus.

Apoi, în meniul dropdown, alege „PronoLiga României”. Dacă dorești, poți plasa mize și pe alte grile aflate în secțiune.

Selectează rezultatele dorite, apasă „Confirmare” și vei primi un e-mail care te va anunța că grila ta a fost înregistrată cu succes.

MINILIGA ROMANIEI: 1000 RON JACKPOT

O grilă foarte populară este MiniLiga, aceasta având doar 6 meciuri de ghicit.

Tot la fel poți juca și pe Grila MiniLiga României, compusă din meciuri de Liga 1, ca în imaginea de mai sus.

Liga 2 SPECIAL – cu echipele de tradiție ale României

Pentru că noul sezon de Liga 2 este unul special, și NetBet are o grilă Pronobet specială pe acest campionat. Sunt invitați să joace și să își testeze cunoștințele toți iubitorii cluburilor de tradiție care au renăscut în ultima decadă. Printre cele mai grele nume care activează în prezent în a doua divizie și care au parte de susținere masivă se numără Petrolul Ploiești, ASU Poli Timișoara, UTA Arad, U Cluj, FC Argeș sau Farul Constanța.

Pentru a plasa o grilă Pronobet pe Liga 2, trebuie să ai un cont NetBet. Dacă nu ai încă un cont, poți să te înregistrezi prin acest link.

După ce te-ai înregistrat, autentifică-te pe site, apoi intră pe sport.netbet.ro/pronobet.

În partea superior-centrală a paginii, apasă pe butonul „Mini 2”.

Apoi, în meniul dropdown, alege „Liga 2 Special”. Dacă dorești, poți plasa mize și pe alte grile aflate în secțiune.

Selectează rezultatele dorite, apasă „Confirmare” și vei primi un e-mail care te va anunța că grila ta a fost înregistrată cu succes.

__________

Rubrica NetBet Pronobet oferă un format unic de pariuri în România, în care poți juca pe jackpoturi imense în fiecare săptămână.

Netbet Romania

Salutări, ne pare bine de cunoștință. Noi suntem NetBet România, primul site care a obținut licența în România. Avem promoții care mai de care pentru userii noștri, dar cel mai mult ne dorim să avem o comunitate vie și frumoasă alături de care să trăim împreună cele mai frumoase momente din sport și nu numai.
Acesta este și motivul pentru care există blogul pe care te afli, iar în spatele acestui alias generic stăm câteva persoane care încercăm să îți oferim conținut de calitate, diversificat, interactiv și interesant. Nu vom reuși tot timpul, dar sperăm să nu te superi prea des pe noi și, atunci când se va întâmpla, să îți amintești de momentele mai bune.
Astea fiind spuse, mult succes la pariuri și nu uita să ne dai un Like pe Facebook, să ne urmărești pe Twitter sau pe Youtube.