Ce nebunie de sezon se anunță în Premier League! La cât s-a cheltuit, la pretențiile marilor echipe, la așteptările fanilor, cel mai palpitant campionat din lume poate fi doar electrizant. Premier League 2018-2019 debutează în weekend, venind cu cea mai diversificată ofertă de pariuri.

Pe NetBet.ro sunt peste 50 de pariuri pentru campionat, pornind de la banalul „Cine va lua titlul” sau „Cine va fi golgheter” până la „Care va fi primul manager demis”, „Care club londonez se va clasa mai sus”, „Liderul în ziua de Crăciun” și așa mai departe.

Iată o selecție de 5 pariuri interesante, cu explicații pe care simte-te liber să le contești și să nu le dai crezare.

1. Liverpool să câștige campionatul – cotă 4,75

Nu s-a mai întâmplat din 1990 și „cormoranii” nu pornesc favoriți nici măcar în actualul sezon. Dar ultimele două campanii de transferuri (în ianuarie și acum, în vară) au pus pe jar fanii. După mulți ani de bâjbâieli și incertitudine, „the Reds” pornesc la drum cu un lot valoros extins, cu soluții multiple în posturile cheie.

Desigur, Liverpool nu are prima șansă la titlu. Colosul Manchester City are o cotă de 1,66, dar deja este o tradiție ca în Premier League să fie în fiecare an o nouă campioană. În plus, atenția ar putea fi pe altceva: șeicii l-au adus pe Guardiola pentru a cuceri Champions League, că titlul în Anglia l-au tot luat și cu alți antrenori.

O șansă marginală (cotă 9) ar mai avea și Manchester United, dar cum Jose Mourinho oferă zilnic declarații măgulitoare la adresa contracandidatelor, putem să presupunem că nu se gândește să dea marea lovitură în acest campionat. Sigur, asta nu înseamnă că se va da la o parte dacă va fi în vârf.

Interesant că pentru cei mai puțin curajoși există chiar și varianta de pariu pe campioană fără a se ține cont de Man City. În acest caz, Liverpool are cotă 2,25, iar United ar avea 3,50, Chelsea 6,00 sau Tottenham 6,50.

Harry Kane - 14.02.2016 - Manchester City / Tottenham - 26eme journee de Premier League Ph

2. Harry Kane să câștige titlul de golgheter – cotă 3,30

Suporter devenit idol, Kane a semnat în iunie prelungirea contractului cu Tottenham, chiar dacă era curtat de Real Madrid. Cât despre echipă, Tottenham rămâne, evident, o pretendentă la Top 4, cu un atac spectaculos, omogen și de calitate. Însă cu zero investiții în transferuri deoarece toți banii se duc în reconstrucția arenei White Heart Lane, sunt mici șansele ca Spurs să poată să domine Premier League. Un titlu de golgheter pentru Kane poate fi un obiectiv realist pentru întreaga echipă, nu numai pentru Harry.

3. Burnley să se claseze în Top 10 la final – cotă 3,50

Revelația sezonului trecut, micuța echipă Burnley a reușit o clasare pe 7 și s-a calificat după 51 de ani într-o cupă europeană.

Cu o creștere continuă de la an la an, cu stabilitate în lot și continuitate în mandatul managerului Sean Dyche încă din 2014, Burnley nu ar trebui să aibă probleme să păstreze același nivel de profesionalism. Cota de 3,50 pare un chilipir pentru o clasare în prima jumătate a campionatului. De fapt, cei mai curajoși s-ar putea arunca inclusiv la o clasare în Top 6, unde Burnley are o cotă de 29,00 pe NetBet. Conjunctura este destul de favorabilă, cu Arsenal, Leicester, Everton și alte nume (mai) grele aflate în perioade de tranziție.

4. Arsenal se clasează sub locul 10 la finalul campionatului – cotă 19,00

Sunt 23 de ani împliniți de când Arsenal a reușit mereu să rămână în zona superioară a clasamentului. Ultima dată când a terminat sub locul 10 a fost în 1994-1995, sezon care s-a lăsat cu demiterea și suspendarea managerului George Graham pentru mită din partea unui agent de jucători. A fost o vreme tulbure din care „tunarii” au ieșit abia când Arsene Wenger a preluat clubul în 1996. Iar acum, Arsene nu mai este, chiar dacă plecarea lui a fost pregătită din timp și clubul s-a pus la punct pentru o tranziție cât mai rapidă. Pe hârtie.

În realitate, cine poate exclude complet un scenariu imaginar în care Unai Emery, el însuși nou la Londra și în fotbalul britanic, va avea nevoie de un sezon de sacrificiu pentru a rescrie toată filosofia clubului? Mai ales că, acum, în lot nu apare vreun mare nume care să poată să tragă echipa după el.

5. Maurizio Sarri să fie următorul antrenor demis – cotă 31,00

Pe cât de atractivă la prima vedere, pe atât de explozivă se poate dovedi combinația Abramovici – Sarri. Mai ales că, dacă te gândești, primul punct comun al celor doi este temperamentul. Sigur, cât timp e liniște și pace, bezelele se transmit de la unul la altul. Dar la nervi, vestiarul s-ar putea dinamita de la o simplă țigară. Și nu e o metaforă! Abramovici i-a interzis noului antrenor să fumeze la vestiare, în pauzele meciurilor și în alte momente. Un fumător care nu poate fuma poate fi foarte țâfnos. Iar magnatul rus deja știm cât este de impulsiv, când ne gândim cum l-a zburat pe Mourinho la ultimul mandat al portughezului.

Apropo de Jose, The Special One rămâne în tot acest timp cu „prima șansă” să fie următorul antrenor demis, având o cotă de numai 6,00 pe NetBet.

__________

Ți-au plăcut aceste propuneri? Atunci intră pe siteul NetBet.ro pentru a găsi și alte numeroase pariuri similare. Unele realiste, altele deloc, dar cine știe… numai când lua Leicester titlul în Anglia.

Oferta de pariuri antepost este în secțiunea Sport / Anglia / Premier League / Câștigători, ca în imagine: