Promo Serie A

Ce nebunie !!! COTĂ 50 că Ronaldo înscrie sâmbătă pentru Juventus. Uite ce ai de făcut

Cristiano Ronaldo va juca sâmbătă primul meci oficial în fața fanilor torinezi și este motivat la maxim să înscrie într-un Juventus – Lazio de colecție.

NetBet.ro îți propune un pariu cu totul special: cotă 50 că starul portughez marchează cel puțin o dată, oricând în meci. Asta înseamnă că, la un pariu de 10 lei, câștigi 500 de lei!

Oferta se adresează noilor pariori, care îndeplinesc o serie de condiții simple. Astfel: 

 1. Deschide cont de parior pe NetBet.ro prin acest link. În timpul înregistrării contului, când ți se va cere un cod bonus, introdu acolo codul COTA50
 2. Autentifică-te pe NetBet.ro, iar în secțiunea Casierie efectuează o primă depunere de minim 50 RON, folosind un card bancar. Atenție! Acestea sunt condiții obligatorii, deci încă o dată: minim 50 de lei, numai cu un card personal.
 3. Caută în ofertă meciul Juventus – Lazio din 25 august 2018 (secțiunea Fotbal / Italia / Serie A).
 4. În lista de pariuri disponibile, la varianta „MARCATOR”, apasă pe cota aferentă pariului „Oricând” din dreptul lui Cristiano Ronaldo. Opțiunea va apărea în biletul de pariuri.
 5. Alege miza 10 RON, apoi finalizează primul pariu pe NetBet.

Dacă Ronaldo marchează și pariul tău va fi câștigător, vei primi în bani cash suma conform cotei de pe site, iar restul până la cota 50 vor fi creditați în contul tău în termen de 72 de ore, sub formă de bonus.

Ce mai primești când îți deschizi cont la NetBet

Pe lângă cota 50 oferită acum la primul pariu, ai o serie de alte beneficii:

 • o foarte largă selecție de meciuri și evenimente sportive din peste 50 de sporturi
 • acces la NetBet TV, unde poți urmări video și poți paria în timp real pe meciuri din marile campionate europene, turnee de tenis, baschet și așa mai departe.
 • 40 RON gratis când plasezi primul pariu de pe mobil.
 • Acces la grile Pronobet cu jackpoturi de peste 200.000 de lei.
 • 25 de runde complet gratuite în NetBet Casino, la jocurile Dracula, Twin Spin, Fruit Shop și Starburst.
 • alte oferte exclusive periodice.

Înregistrează-te și bucură-te acum de toate ofertele NetBet!

Netbet Romania

Salutări, ne pare bine de cunoștință. Noi suntem NetBet România, primul site care a obținut licența în România. Avem promoții care mai de care pentru userii noștri, dar cel mai mult ne dorim să avem o comunitate vie și frumoasă alături de care să trăim împreună cele mai frumoase momente din sport și nu numai.
Acesta este și motivul pentru care există blogul pe care te afli, iar în spatele acestui alias generic stăm câteva persoane care încercăm să îți oferim conținut de calitate, diversificat, interactiv și interesant. Nu vom reuși tot timpul, dar sperăm să nu te superi prea des pe noi și, atunci când se va întâmpla, să îți amintești de momentele mai bune.
Astea fiind spuse, mult succes la pariuri și nu uita să ne dai un Like pe Facebook, să ne urmărești pe Twitter sau pe Youtube.