Cristiano Ronaldo va juca sâmbătă primul meci oficial în fața fanilor torinezi și este motivat la maxim să înscrie într-un Juventus – Lazio de colecție.

NetBet.ro îți propune un pariu cu totul special: cotă 50 că starul portughez marchează cel puțin o dată, oricând în meci. Asta înseamnă că, la un pariu de 10 lei, câștigi 500 de lei!

Oferta se adresează noilor pariori, care îndeplinesc o serie de condiții simple. Astfel: 

  1. Deschide cont de parior pe NetBet.ro prin acest link. În timpul înregistrării contului, când ți se va cere un cod bonus, introdu acolo codul COTA50
  2. Autentifică-te pe NetBet.ro, iar în secțiunea Casierie efectuează o primă depunere de minim 50 RON, folosind un card bancar. Atenție! Acestea sunt condiții obligatorii, deci încă o dată: minim 50 de lei, numai cu un card personal.
  3. Caută în ofertă meciul Juventus – Lazio din 25 august 2018 (secțiunea Fotbal / Italia / Serie A).
  4. În lista de pariuri disponibile, la varianta „MARCATOR”, apasă pe cota aferentă pariului „Oricând” din dreptul lui Cristiano Ronaldo. Opțiunea va apărea în biletul de pariuri.
  5. Alege miza 10 RON, apoi finalizează primul pariu pe NetBet.

Dacă Ronaldo marchează și pariul tău va fi câștigător, vei primi în bani cash suma conform cotei de pe site, iar restul până la cota 50 vor fi creditați în contul tău în termen de 72 de ore, sub formă de bonus.

Ce mai primești când îți deschizi cont la NetBet

Pe lângă cota 50 oferită acum la primul pariu, ai o serie de alte beneficii:

  • o foarte largă selecție de meciuri și evenimente sportive din peste 50 de sporturi
  • acces la NetBet TV, unde poți urmări video și poți paria în timp real pe meciuri din marile campionate europene, turnee de tenis, baschet și așa mai departe.
  • 40 RON gratis când plasezi primul pariu de pe mobil.
  • Acces la grile Pronobet cu jackpoturi de peste 200.000 de lei.
  • 25 de runde complet gratuite în NetBet Casino, la jocurile Dracula, Twin Spin, Fruit Shop și Starburst.
  • alte oferte exclusive periodice.

Înregistrează-te și bucură-te acum de toate ofertele NetBet!