Două din cele mai interesante campionate ale Europei debutează în acest weekend. Pariorii și iubitorii fotbalului pot urmări în format live video și pot plasa pariuri în timp real pe meciurile din La Liga și Serie A direct pe platforma NetBet.ro.

Optimizată atât pentru mobil cât și pentru desktop, noua interfață NetBet îți permite să vezi în timp real tot ce fac echipele tale preferate, să trăiești fiecare gol la intensitate maximă și să te bucuri de oferte de pariuri pe care nu le găsești în altă parte.

Transmisiile Live-Video sunt disponibile numai jucătorilor NetBet care se autentifică pe site cu username și parolă și fie au un pariu în desfășurare, fie au în cont minim un leu.

Nu îndeplinești condițiile? În câteva clipe poți să îți deschizi un cont pe NetBet.ro și să îl alimentezi cu o depunere de minim 20 de lei prin secțiunea „Casierie”. De menționat că banii vor rămâne tot ai tăi și este treaba ta dacă îi pariezi sau nu pe evenimentele din ofertă. Pentru a deschide un cont, apasă aici și urmează pașii din pagina de start.

Predicții pentru La Liga

În Spania, Barcelona are prima șansă să își păstreze titlul și este ușor de înțeles de ce. Cu excepția lui Iniesta, nu a plecat niciun jucător important și nucleul care a reușit anul trecut să ia titlul la pas ar trebui să livreze rezultate pe măsură și în noul sezon. Totuși, cu o medie de vârstă ceva mai ridicată în primul 11, cu rezerve pe posturi care nu dau liniște în acest moment, rămâne de văzut dacă nu cumva catalanii se vor vedea puși în situația de a sacrifica un obiectiv pentru altul. Și nimeni nu prea renunță la gloria europeană pentru gloria de acasă.

Dar până una-alta, cota de 1,68 avută la titlu de Barcelona este grăitoare.

Real Madrid este marea necunoscută, după ce s-a despărțit de antrenorul Zinedine Zidane și de simbolul Cristiano Ronaldo. Marile transferuri întârzie să apară și „galacticii” au pierdut deja un trofeu, Supercupa Europei, după un meci în care defensiva a fost vraiște. E clar că noul manager Lopetegui va trebui să asigure un schimb rapid de generații, dar rămâne de văzut dacă va reuși să reconstruiască sau nu echipa. Titlul? Cotat la 2,75, dar chiar și acolo pare puțin cam optimist.

Când doi se bat, al treilea câștigă? Să ne gândim puțin și la Atletico Madrid. Cu o cotă de 8,50 la titlu, trupa lui Diego Simeone nu este neapărat un outsider. Din contră, Atleti a cheltuit în pas cu Barca și cu Realul, a vândut mai puțin și a păstrat jucătorii relevanți. Dacă te gândești mai bine, ar putea ține pasul cu o Barcelona în viitorul sezon. Sau nu?

Predicții pentru Serie A

Juventus ia tot? Cam asta este întrebarea. Cu transferul lui Cristiano Ronaldo, torinezii și-au permis să îl dea împrumut pe Gonzalo Higuain la Milan. Este greu de găsit un adversar care să se bată de la egal la egal cu Juve pe parcursul unui campionat întreg, chiar dacă Napoli l-a numit în funcție pe Carlo Ancelotti după ce Maurizio Sarri a semnat cu Chelsea.

La fel de bine putem spune că Roma arată ca o adversară care poate să încurce, măcar pentru o vreme, planurile. Sezonul trecut de Champions League le-a dat jucătorilor un pedigree, acum este timpul ca trupa lui Di Francesco să arate ce poate cu adevărat. Capitolinii au dublat o mulțime de posturi, dar au și pierdut doi jucători importanți: pe Nainggolan plecat la Inter și pe Bogdan Lobonț în poartă 🙂 Glumim, vorbim de Alisson, goalkeeperul cumpărat de Liverpool pentru 62,5 milioan de euro.

Dacă un titlu pentru Napoli are o cotă de 7,00, un titlu pentru Roma este la 8,00. Interul e tot pe acolo cu o cotă de 9,00 în timp ce Milanul cu 19,00 deja ține de sentimentalisme.

Greu de ales? Poate e mai ușor de pariat pe „Juventus NU va câștiga Serie A”, pariu unde bianconerii au o cotă de 2,80!

________________

Dar acum gata cu scenariile, ce e prea mult strică. În orice situație, vizionare plăcută și mult succes la pariuri!