Vești bune pentru fanii Pronobet! Campionatul României se reia de vineri, după ce acțiunile echipei naționale s-au terminat. Asta înseamnă că revin în calendar toate grilele românești disponibile pe NetBet și fiecare leu plasat poate să aducă un jackpot imens!

Pentru a putea plasa o grilă Pronobet, trebuie să ai un cont NetBet. Dacă nu ai încă un cont, poți să te înregistrezi prin acest link.

După ce te-ai înregistrat, autentifică-te pe site, apoi intră pe sport.netbet.ro/pronobet.

În partea superior-centrală a paginii, selectează grila la care dorești să joci.

Selectează apoi rezultatele dorite, apasă „Confirmare” și vei primi un e-mail care te va anunța că grila ta a fost înregistrată cu succes.

Pronoliga: 9399 RON JACKPOT

Cel mai consistent, dar și cel mai greu de prins jackpot în România, a ajuns la 9399 lei, după un report în ediția #031. Va reuși cineva să îl doboare? Dacă unele meciuri sunt clare ca lumina zilei, Pronobet include și două partide la inspirație: CFR – FCSB și U Cluj – ASU Poli. Interesant că ambele se vor disputa la Cluj, între echipe cu pretenții în Liga 1, respectiv Liga 2.

Liga 2 Special: 1000 RON JACKPOT

În țara asta, nu există microbist care să nu se priceapă la Liga 2. Așa că NetBet lansează unica grilă cu partide din a doua divizie. Prinzi 6 meciuri și iei jackpotul. Atât!

Miniliga României: 1000 RON JACKPOT

O grilă foarte populară este și MiniLiga, aceasta având doar 6 meciuri de ghicit.

__________

Rubrica NetBet Pronobet oferă un format unic de pariuri în România, în care poți juca pe jackpoturi imense în fiecare săptămână.