Promo

Pronobet: noi grile românești disponibile pentru weekend! Jackpot masiv pentru Pronoliga

Vești bune pentru fanii Pronobet! Campionatul României se reia de vineri, după ce acțiunile echipei naționale s-au terminat. Asta înseamnă că revin în calendar toate grilele românești disponibile pe NetBet și fiecare leu plasat poate să aducă un jackpot imens!

Pentru a putea plasa o grilă Pronobet, trebuie să ai un cont NetBet. Dacă nu ai încă un cont, poți să te înregistrezi prin acest link.

După ce te-ai înregistrat, autentifică-te pe site, apoi intră pe sport.netbet.ro/pronobet.

În partea superior-centrală a paginii, selectează grila la care dorești să joci.

Selectează apoi rezultatele dorite, apasă „Confirmare” și vei primi un e-mail care te va anunța că grila ta a fost înregistrată cu succes.

Pronoliga: 9399 RON JACKPOT

Cel mai consistent, dar și cel mai greu de prins jackpot în România, a ajuns la 9399 lei, după un report în ediția #031. Va reuși cineva să îl doboare? Dacă unele meciuri sunt clare ca lumina zilei, Pronobet include și două partide la inspirație: CFR – FCSB și U Cluj – ASU Poli. Interesant că ambele se vor disputa la Cluj, între echipe cu pretenții în Liga 1, respectiv Liga 2.

Liga 2 Special: 1000 RON JACKPOT

În țara asta, nu există microbist care să nu se priceapă la Liga 2. Așa că NetBet lansează unica grilă cu partide din a doua divizie. Prinzi 6 meciuri și iei jackpotul. Atât!

Miniliga României: 1000 RON JACKPOT

O grilă foarte populară este și MiniLiga, aceasta având doar 6 meciuri de ghicit.

__________

Rubrica NetBet Pronobet oferă un format unic de pariuri în România, în care poți juca pe jackpoturi imense în fiecare săptămână.

Tags

Netbet Romania

Salutări, ne pare bine de cunoștință. Noi suntem NetBet România, primul site care a obținut licența în România. Avem promoții care mai de care pentru userii noștri, dar cel mai mult ne dorim să avem o comunitate vie și frumoasă alături de care să trăim împreună cele mai frumoase momente din sport și nu numai.
Acesta este și motivul pentru care există blogul pe care te afli, iar în spatele acestui alias generic stăm câteva persoane care încercăm să îți oferim conținut de calitate, diversificat, interactiv și interesant. Nu vom reuși tot timpul, dar sperăm să nu te superi prea des pe noi și, atunci când se va întâmpla, să îți amintești de momentele mai bune.
Astea fiind spuse, mult succes la pariuri și nu uita să ne dai un Like pe Facebook, să ne urmărești pe Twitter sau pe Youtube.