Liga 1 și Liga 2 propun în acest weekend meciuri foarte interesante. Dacă unele sunt limpezi ca un pârâu de munte, altele sunt deschise oricărui rezultat. Cele mai multe dintre partide sunt incluse și în această săptămână în obișnuitele grile românești, unde avem jackpoturi totale de peste 12.000 de lei.

Pentru a putea plasa o grilă Pronobet, trebuie să ai un cont NetBet. Dacă nu ai încă un cont, poți să te înregistrezi prin acest link.

După ce te-ai înregistrat, autentifică-te pe site, apoi intră pe sport.netbet.ro/pronobet.

În partea superior-centrală a paginii, selectează grila la care dorești să joci.

Selectează apoi rezultatele dorite, apasă „Confirmare” și vei primi un e-mail care te va anunța că grila ta a fost înregistrată cu succes.

Pronoliga: 10022 RON JACKPOT

A trecut încă o săptămână și cel mai consistent, dar și cel mai greu de prins jackpot în România nu a fost câștigat, așa că a ajuns la 10022 lei după un report în ediția #032. Va reuși cineva să îl doboare?

Liga 2 Special: 1000 RON JACKPOT

În țara asta, nu există microbist care să nu se priceapă la Liga 2. Așa că NetBet lansează unica grilă cu partide din a doua divizie. Prinzi 6 meciuri și iei jackpotul. Atât!

Miniliga României: 1000 RON JACKPOT

O grilă foarte populară este și MiniLiga, aceasta având doar 6 meciuri de ghicit.

__________

Rubrica NetBet Pronobet oferă un format unic de pariuri în România, în care poți juca pe jackpoturi imense în fiecare săptămână.