Liga I

FCSB și CFR Cluj, favorite la titlu la startul returului. Vezi cotele actualizate

Primele 13 etape ale campionatului s-au dus și doar căldura de afară mai este ca la startul sezonului. Speranțele europene s-au spulberat de mult, așa că toată lumea se poate concentra pe trofee interne, strategie complexă, tactici speciale… 😀

FCSB rămâne favorită la câștigarea campionatului cu o cotă de 2,25, chiar dacă primul loc este ocupat în acest moment de campioana CFR, în ciuda ultimelor luni tumultoase în care a și schimbat antrenorul. Clujenii au cotă 2,40, însemnând că este o diferență foarte mică între ei și roș-albaștri, așa cum reiese și din parcursul în campionat al celor două formații, care s-au tot detronat una pe alta în etapele încheiate până acum.

Ce s-a schimbat substanțial în cote este că alte echipe au cote mai mari acum decât la startul sezonului. Fluctuanta Craiova are cotă 9, în creștere de la 8, iar Viitorul s-a dus la 26,00, deși începuse cu 13,00. Însă fără discuție, dintre echipele considerate candidate reale, Dinamo a suferit cel mai mult. „Câinii” nu erau prea bine văzuți nici în iulie, când aveau cotă 19,00 pentru titlu, dar acum, la al 3-lea antrenor în tot atâtea luni de zile, pe NetBet au cotă 101!

Cotele NetBet pentru câștigarea campionatului – sezonul 2018-2019

Echipa Cotă | Echipa Cotă
FCSB 2,25 | CFR Cluj 2,40
CSU Craiova 9,00 | Viitorul 26,00
Astra Giurgiu 34,00 | Gaz Metan 41,00
Sepsi 81,00 | Dinamo 101,00
Poli Iași 201,00 | Botoșani 251,00
Dunărea Călărași 401,00 | Chianja 401,00
Hermannstadt 501,00 | Voluntari 1001,00

Intră pe NetBet.ro pentru oferta completă de pariuri.

Netbet Romania

Salutări, ne pare bine de cunoștință. Noi suntem NetBet România, primul site care a obținut licența în România. Avem promoții care mai de care pentru userii noștri, dar cel mai mult ne dorim să avem o comunitate vie și frumoasă alături de care să trăim împreună cele mai frumoase momente din sport și nu numai.
Acesta este și motivul pentru care există blogul pe care te afli, iar în spatele acestui alias generic stăm câteva persoane care încercăm să îți oferim conținut de calitate, diversificat, interactiv și interesant. Nu vom reuși tot timpul, dar sperăm să nu te superi prea des pe noi și, atunci când se va întâmpla, să îți amintești de momentele mai bune.
Astea fiind spuse, mult succes la pariuri și nu uita să ne dai un Like pe Facebook, să ne urmărești pe Twitter sau pe Youtube.