ATP Finals va anima Londra și lumea tenisului în perioada 11-18 noiembrie. Opt cei mai buni jucători ai anului se întrec pentru unul din cele mai prestigioase trofee, într-un format foarte neobișnuit pentru lumea tenisului. Dacă într-un turneu banal regula spune că pierzătorul unui meci pleacă acasă, în Finalele ATP participanții sunt împărțiți în două grupe (botezate după foști tenismeni de legendă), joacă fiecare cu fiecare, apoi cei mai buni 2 din fiecare grupă avansează în semifinale.

Grupa Guga Kuerten

[1] Novak Djokovic (SRB)
[3] Alexander Zverev (GER)
[5] Marin Cilic (CRO)
[8] John Isner (USA)

Grupa Lleyton Hewitt

[2] Roger Federer (SUI)
[4] Kevin Anderson (RSA)
[6] Dominic Thiem (AUT)
[7] Kei Nishikori (JPN)

După cum vezi, lipsește Rafa Nadal, din cauza unor probleme medicale. De asemenea, Juan Martin del Potro a fost nevoit să se retragă, iar câștigătorul din 2017, Grigor Dimitrov, nu s-a calificat în acest an pentru finale.

Dacă partidele se anunță de acum extrem de interesante, este cât se poate de clar că lumea tenisului mizează pe o finală clasică între Novak Djokovic și Roger Federer, marii favoriți la trofeu. Sârbul are 1,60 pe NetBet, iar Federer are 3,25.

Djokovic are 5 trofee ATP Finals și, dacă va confirma și va câștiga din nou titlul, îl va egala pe rivalul direct Roger Federer.

Cote NetBet – ATP Finals

Câștigarea trofeului:

Novak Djokovic 1.60 | Roger Federer 3.25
Alexander Zverev 12.00 | Marin Cilic 12.00
Kei Nishikori 21.00 | Dominic Thiem 23.00
Kevin Anderson 26.00 | John Isner 31.00

Câștigarea grupei Kuerten

Novak Djokovic 1.47
Marin Cilic 6.00
Alexander Zverev 7.00
John Isner 8.50

Câștigarea grupei Hewitt

Roger Federer 1.62
Kei Nishikori 5.00
Dominic Thiem 6.00
Kevin Anderson 6.50

Cotă 50 la primul pariu pe NetBet pentru oricare meci la ATP Finals

La NetBet, fiecare meci de la turneul Campionilor vine cu zeci de variante de pariuri. Iar noii pariori se pot bucura de o superofertă, prin care în loc de cota obișnuită la o victorie obișnuită, oricine poate obține o cotă crescută la 50!

Pentru a prinde cota 50, uite ce ai de făcut, în 3 pași simpli:

  1. Înregistrează-te pe NetBet.ro prin ACEST LINK. În formularul de înregistrare, când ți se va cere, introdu codul bonus COTA50, dacă nu este deja specificat.
  2. Depune 50 de lei în contul tău de pe NetBet.ro, folosind un card bancar.
  3. Pariază 10 lei pe oricare câștigător al unui meci de la ATP Finals, la cotele afișate pe site.

Dacă pariul tău este corect, vei primi în bani cash câștigul aferent cotei normale la care ai plasat pariul, iar diferența până la cota 50 o vei primi în bani bonus, în cel mult 72 de ore de la validarea pariului.

Să luăm ca exemplu meciul Anderson – Thiem, în care Anderson are cotă normală 2,00 la victorie, Thiem are cotă 1,83 la victorie. Pariezi 10 lei pe Anderson. Dacă acesta va câștiga, primești 20 de lei cash, după care primești 480 RON bonus (rulaj 4x la cote de minim 1,60 per selecție înainte de retragere).

Pentru a te înregistra și a profita de Cota 50, accesează acum oferta!