România a încheiat socotelile cu Liga Națiunilor și de acum până în primăvară toată atenția se va concentra pe fotbalul la nivel de club. Pentru pariori, distracția revine la cote mari, iar odată cu reluarea campionatelor se reiau și grilele NetBet Pronobet pe ligile interne.

În fiecare săptămână joci pentru zeci de mii de lei în jackpoturi și tot ce trebuie să faci este să intuiești corect niște rezultate pe meciurile selectate.

Plasează o grilă în 3 pași simpli

Pentru a putea plasa o grilă Pronobet, trebuie să ai un cont NetBet. Dacă nu ai încă un cont, poți să te înregistrezi prin acest link.

După ce te-ai înregistrat, autentifică-te pe site, apoi intră pe sport.netbet.ro/pronobet.

În partea superior-centrală a paginii, selectează grila la care dorești să joci.

Selectează apoi rezultatele dorite, apasă „Confirmare” și vei primi un e-mail care te va anunța că grila ta a fost înregistrată cu succes.

PronoLiga Romaniei #040: se închide JOI (22 noiembrie)

În Liga 1 nu se anunță mari derby-uri în weekend, așa că pronosticurile ar trebui să fie mai clare ca de obicei. La fel, meciurile de Liga 2 selectate în grilă nu sunt dificile pentru pariorii experimentați. Ne așteptăm să dăm jackpotul ajuns la 8269 lei și oricine îl poate câștiga cu un banal tichet de 1 leu.

Liga 2 Special: 1000 RON JACKPOT

În țara asta, nu există microbist care să nu se priceapă la Liga 2. Așa că NetBet lansează unica grilă cu partide din a doua divizie. Prinzi 6 meciuri și iei jackpotul. Atât!

Miniliga României: 1000 RON JACKPOT

O grilă foarte populară este și MiniLiga, aceasta având doar 6 meciuri de ghicit, toate de pe prima scenă fotbalistică a țării.

__________

Rubrica NetBet Pronobet oferă un format unic de pariuri în România, în care poți juca pe jackpoturi imense în fiecare săptămână.