Noiembrie este o lună bună pentru jucătorii de Cazino Online, după ce Jackpotul EGT a fost din nou adjudecat. Și nu oricum, ci la o valoare record!

Pentru Marius Pătru, data de  15 noiembrie 2018 va rămâne una de frumoasă amintire, deoarece atunci, în timp ce se relaxa învârtind rolele jocului Shining Crown, i-a apărut pe ecran bonusul Mistery Jackpot Cards. Altfel un joc destul de „calm”, cu 10 linii fixe câștigătoare, Shining Crown avea să îi aducă lui Marius un premiu record în momentul în care a întors a treia și cea mai importantă inimă neagră. Momentul i-a adus un premiu imens, în valoare de 194.769,30 lei, răsplătindu-i astfel persistența. „Am început să joc pe NetBet cu un an în urmă. În NetBet Cazino îmi place pentru că sunt foarte multe jocuri, sunt oferte atractive și este foarte practic”, a precizat proaspătul câștigător.

Marius nu s-a gândit în ce va investi suma câștigată, dar cu siguranță că va fi foarte darnic în următoarea perioadă, mai ales că vin și sărbătorile de iarnă. „Alți jucători să aibă încredere în norocul lor, așa cum am avut eu în al meu”.

Între timp, la o săptămână după victoria lui Marius, un alt utilizator NetBet România, „mee2mee”, a dat și el lovitura, încasând „doar” puțin peste 123.000 de lei.

Sloturile cu cele mai bune jackpoturi

La NetBet ai atât jackpoturile de la jocurile EGT, cât și Jolly Jackpotul valabil la toate sloturile platformei. Orice rotire poate aduce unul dintre cele trei Jolly Jackpot: Bronze, Silver sau Gold. Acestea cresc progresiv pe baza activității jucătorilor și sunt finanțate în totalitate de NetBet.

Jolly și EGT se pot cumula, astfel că jocurile care au deja un Jackpot propriu (de exemplu Shining Crown) vin cu șanse duble de a prinde un jackpot consistent!

Promoții speciale NetBet

În NetBet Cazino distracția este mereu la cote maxime, pentru că în fiecare zi există promoții speciale și oferte pentru jucători. De exemplu, în fiecare miercuri sunt runde gratuite suplimentare, în fiecare vineri este happy hour, sâmbăta aduce câștiguri extra și surprizele plăcute continuă fără întrerupere.

Dar cel mai bine ar fi să descoperi chiar tu motivele pentru care NetBet Cazino este locul preferat de distracție pentru atâția și atâția jucători.

_________