Distracții Liga I

Crezi că poți intui clasamentele finale din play-off și play-out?

Play-off-ul și play-out-ul stau să înceapă în Liga 1. Lupta pentru titlu se duce teoretic în 6 echipe, dar cu siguranță că unele au un obiectiv mai realist, anume ocuparea unui loc de cupă europeană. În schimmb, pentru evitarea retrogradării situația este și mai interesantă. 8 echipe se zbat să evite locurile retrogradabile, printre ele aflându-se și Dinamo, în ciuda unui 2019 peste așteptări.
 
Dar până să lăsăm cursul jocului să își spună cuvântul și istoria campionatului să se scrie etapă de etapă, te invităm să completezi așa cum crezi tu clasamentele din playoff și playout, în următoarele formulare.
 

 

Netbet Romania

Salutări, ne pare bine de cunoștință. Noi suntem NetBet România, primul site care a obținut licența în România. Avem promoții care mai de care pentru userii noștri, dar cel mai mult ne dorim să avem o comunitate vie și frumoasă alături de care să trăim împreună cele mai frumoase momente din sport și nu numai.
Acesta este și motivul pentru care există blogul pe care te afli, iar în spatele acestui alias generic stăm câteva persoane care încercăm să îți oferim conținut de calitate, diversificat, interactiv și interesant. Nu vom reuși tot timpul, dar sperăm să nu te superi prea des pe noi și, atunci când se va întâmpla, să îți amintești de momentele mai bune.
Astea fiind spuse, mult succes la pariuri și nu uita să ne dai un Like pe Facebook, să ne urmărești pe Twitter sau pe Youtube.