Dacă ar exista un trofeu pentru cele mai trăznite celebrări, Carolina Hurricanes ar fi în acest an cea mai îndreptățită să câștige distincția. Inspirată de faimoșii fotbaliști islandezi, gruparea de hochei pe gheață din NHL a reinventat modul în care marchează fiecare victorie.

Coregrafiile inedite au trezit un interes uriaș pentru meciurile disputate acasă la Raleigh (Carolina de Nord), biletele se vând ca pâinea caldă și fanii au umplut rețelele de socializare cu videoclipuri făcute din tribune. Ba chiar și canalele TV care transmit meciurile își rezervă câteva minute de final din prețioasa transmisie pentru a reda o eventuală nouă scenetă.

Beneficiile sunt numeroase și se văd peste tot. Jucătorii sunt mai uniți, brandul a devenit dintr-o dată mai popular ca oricând și pasiunea în rândul fanilor s-a reaprins. Nici nu ne putem imagina ce spectacol ar fi dacă „Uraganul” ar reuși să se califice în playoff sau chiar să câștige Cupa Stanley, trofeu pe care l-a obținut o singură dată, în 2006.

Cea mai recentă coregrafie a venit după un 5-1 categoric împotriva Minnesotei, când Hurricanes s-a dus la pescuit…

Într-una din cele mai reușite coregrafii, hocheiștii au arătat că le ies la fel de bine și slam-dunk-urile…


În alta, au încins rapid un joc de curling, sport tot mai popular mai ales în rândul fanilor hocheiului (oare de ce?)


Și, bineînțeles, o partidă de bowling era obligatorie…

Dar poate cea mai șocantă scenetă l-a avut în centrul atenției pe bătăușul Jordan Martinook și pe cvatruplul campion mondial la categoria grea, Evander Holyfield! Cei doi s-au tatonat câteva secunde, după care unul dintre ei a căzut pe gheață și a fost pur și simplu târât de hocheiști de pe gheață. Care dintre ei a căzut? Să vedem…


Sezonul regular în NHL se apropie de final și lupta pentru locurile de playoff este extrem de încinsă. Urmărește partidele pe NetBet și pariază pe cele mai frumoase meciuri de hochei din lume.