NetBet Blog Romania

Pune o poză cu #NETBETlaMare pe Facebook sau pe Instagram și primești un premiu GARANTAT

NetBet este la mare și în 2019, iar dacă te numeri printre cei care se vor întâlni cu reclamele noastre, atunci ai ocazia perfectă să câștigi un premiu garantat. În acest an cadoul este mai consistent ca în trecut, așa că pregătește telefonul și fă o poză fie la avionul NetBet, fie la gondolele NetBet din Mamaia, fie la panourile stradale NetBet!

Sute de pariori s-au bucurat în 2017 și 2018 de premiile primite de la NetBet și s-au distrat pe cinste cu bonusurile oferite la pariuri sau în cazinoul online. Mulți au reușit să și câștige sume frumușele, și asta doar pentru că au participat în promoția NetBet în Aer.

În 2019 suntem din nou gata să oferim cadouri. Chiar mai consistente ca în trecut și chiar mai ușor de obținut, pentru că de acum intră în concurs și reclamele stradale NetBet amplasate pe litoral! Acum, toți participanții eligibili primesc un pariu gratuit de 50 de lei și până la 100 de runde gratuite în jocurile de cazinou selectate.

Te interesează? Uite ce ai de făcut.

Cum să primești cadoul NetBet

  1. Dacă vezi o reclamă NetBet pe Litoral, fă-i repede o poză sau filmează un clip scurt cu telefonul;
  2. Postează poza pe Facebook sau pe Instagram, fără restricție de vizibilitate (adică postarea să aibă vizibilitate publică);
  3. În status, la descrierea pozei, să scrii numele de utilizator avut pe NetBet.ro și hashtagul #NetBetLaMare. Noi vom găsi poza după tagul acesta și vom credita premiul în contul pe care l-ai menționat.

Dacă nu ai un cont NetBet, poți deschide unul în câteva clipe, completând acest formular.

După ce vei fi făcut acești pași, în termen de 72 de ore îți credităm contul cu un freebet de 50 de lei la pariuri sportive și deblocăm Roata Norocului pe sloturile eligibile în dreptul contului tău. Te vom anunța cu un sms sau un e-mail când am creditat premiul.

Ponturi utile

Dacă nu ai avut până acum cont la NetBet, mai ai dreptul și la fantasticele noastre oferte de bun venit:

Exemplu de postare pe Facebook eligibilă pentru premiu

Repetăm: pentru a putea participa în promoție, postarea ta trebuie să fie vizibilă tuturor (publică) și să conțină tagul #NetBetLaMare. De asemenea, menționează username-ul de pe NetBet.ro pentru a ști în ce cont să credităm premiul.

Uite cum trebuie să arate o postare corectă:

 

Termeni și condiții pentru acordarea pachetului promoțional

Exit mobile version