Comunitatea jucătorilor de poker are motive de sărbătoare în aceste zile, pentru că festivalul IPC Mamaia, cu un fond de premii garantat de 150.000€, se apropie de start.

NetBet Poker, partenerul online al turneului, va organiza în 7, 8 și 9 iunie, de la 21:00, câte un satelit online cu tichete pentru festivalul de la Mamaia! Sunt în total 12 locuri garantate, inclusiv 3 pachete complete de 1200€ pentru festival și 9 tichete seat-only de 550€, pentru Main Event.

Cum poți participa în sateliți?

Pentru a participa în sateliți, tot ce trebuie să faci este să îți înregistrezi un cont la NetBet Poker, să îți alimentezi contul și să te înregistrezi în satelitul dorit.

Poți juca în oricare, sau poți juca în toți sateliții! Dacă reușești mai multe clasări în premii, nu e nicio problemă. Poți folosi tichetele suplimentare fie ca re-entry în IPC Mamaia, fie pentru a intra în alte turnee de poker live sponsorizate de NetBet.

Sateliții sunt ușor de găsit în softul NetBet Poker: în lobby-ul camerei, în secțiunea Turnee, caută după evenimentele cu numele €70 IPC Mamaia Final (rebuy). Dacă nu găsești turneele, atunci resetează filtrele.

De ce sunt atât de value acești sateliți?

În primul rând, vorbim de overlay. Overlay masiv! În mod normal, un asemenea satelit ar trebui să acorde un tichet la 8 înscriși, dar dacă participarea în sateliții de până acum reprezintă o indicație, atunci probabil că nu vor fi mai mult de 3-4 participanți pentru un tichet.

Ce structură au sateliții?

Dacă te întrebai același lucru, ne bucurăm să te anunțăm că turneele de calificare de la NetBet au un format foarte prietenos cu jucătorii. Cei experimentați în online vor putea confirma că un turneu cu 5000 de fise la start și cu niveluri de 10 minute asigură o structură numai bună, fără a forța viteza jocului, dar și fără a duce evenimentele în ore lungi de grinding.

Buy-in-ul în sateliții direcți este de 70€, fiecare participant având la dispoziție și opțiune de rebuy în primele 8 niveluri, dacă dă de greu. În plus, un addon la finalul nivelului 8 e bine să fie la dispoziție, și este.

Care sunt detaliile și programul IPC Mamaia?

Festivalul va avea loc în perioada 17-23 iunie, în Hotel Bavaria Blu Mamaia.

Main Eventul are un fond de premii garantat de 150.000€, cu trei runde de start și se va întinde pe parcursul a patru zile calendaristice.

Masa finală a festivalului va fi transmisă în format live-video pe internet, cu toate cărțile la vedere, oferind un spectacol rar și premium pentru piața locală de turnee de poker.

Programul turneelor este următorul: