Jackpoturile EGT sunt, poate, cele mai vânate premii  de pe platforma de casino online NetBet și nu este greu de înțeles de ce. De-a lungul timpului, acestea au acordat cele mai mari câștiguri, iar cel mai recent norocos este Andrei Siberescu.

Jucătorul nu va uita prea curând ziua de 28 mai, pentru că atunci a reușit să prindă mult râvnitul jackpot de inimă neagră. Andrei se distra în cazinoul NetBet și, chiar dacă jocul lui preferat este Sizzling Hot de la Novomatic, atunci a avut inspirația să deschidă jocurile EGT. Când i-a apărut ecranul cu jackpot cards și a întors trei dame de negru, contul lui NetBet a fost instant creditat cu 252 552.12 lei! „Momentul mi-a dat un sentiment frumos, care s-a încheiat cu două sticle de Moet 😀”, ne-a destăinuit jucătorul.

Pasionat de mașini puternice și elegante, Andrei ne-a spus că banii aceștia îl vor ajuta să își alimenteze hobby-urile: „voi cheltui banii pe mașini, pe haine și, desigur, alte partide la NetBet”. Acesta a avut și un mesaj pentru alți jucători: „Le urez să aibă câștiguri frumoase și să joace RESPONSABIL”.

Victoria lui vine la scurt timp după ce s-a acordat jackpotul de inimă roșie, al doilea ca valoare. Câștigătorul de atunci a încasat aproape 30.000 de lei, dar a fost la un pas să ia marea sumă.

Jackpoturi multiple pe NetBet

NetBet este un cazinou unic pentru că toate sloturile pot declanșa cel puțin un jackpot! Jucătorii au la dispoziție atât jackpoturile de la jocurile EGT, cât și Jolly Jackpotul valabil la toate jocurile platformei. Orice rotire poate aduce unul dintre cele trei Jolly Jackpot: Bronze, Silver sau Gold. Acestea cresc progresiv pe baza activității jucătorilor și sunt finanțate în totalitate de NetBet.

Jolly și EGT se pot cumula, astfel că jocurile care au deja un Jackpot propriu (de exemplu Shining Crown) vin cu șanse duble de a prinde un jackpot consistent!

Promoții speciale NetBet

În NetBet Cazino distracția este mereu la cote maxime, pentru că în fiecare zi există promoții speciale și oferte pentru jucători. De exemplu, în fiecare miercuri sunt runde gratuite suplimentare, în fiecare vineri este happy hour, sâmbăta aduce câștiguri extra și surprizele plăcute continuă fără întrerupere.

Dar cel mai bine ar fi să descoperi chiar tu motivele pentru care NetBet Cazino este locul preferat de distracție pentru atâția și atâția jucători.