Sezonul NBA 2019-2020 debuteză în această noapte și poate fi urmărit de pariori în direct la NetBet TV!

Dacă ești fan al baschetului nord-american – și cine nu este – atunci uite ce te așteaptă în campionatul care tocmai debutează.

Lakers vs Clippers

Va fi un sezon extrem de captivant fără o favorită clară. Spre deosebire de ultimii ani când Golden State Warriors pornea cu prima șansă, de această dată nu va mai exista o formație care să domine atât de clar liga.  Toată atenția va fi asupra echipelor care au făcut mișcări majore în perioada de vacanță.

Rivalitatea echipelor din L.A. va atinge noi cote, ele fiind principalele favorite la câștigarea play off-ului, cuplul Harden – Westbrook se reîntregește în Houston, în timp ce Toronto Raptors va încerca să își apere primul titlu de campioană din istorie, câștigat anul trecut.

Mai mulți psihologi la echipă

Echipele vor trebui să acorde mai mare atenție stării mentale a jucătorilor pe parcursul sezonului. Din acest sezon ele sunt obligate de regulament să aibă pe lângă psihologul echipei și alți doi specialiști în oferirea sfaturilor psihologice și un plan aplicabil în cazul eventualelor urgențe de acest tip.

Instant Replay va schimba jocul

Din acest an, se va introduce sistemul – instant replay – prezent deja în NFL. Antrenorii vor avea un challenge pe care îl vor putea folosi pe durata partidei atunci când regulamentul o va permite.

Debutanții răstoarnă calculele

Unul din cei mai așteptați debutanți ai tuturor timpurilor este Zion Williamson. Chiar dacă nu a jucat niciun minut în NBA, alegerea #1 din DRAFT este așteptată cu sufletul la gură nu numai de fanii din New Orleans, ci de toți iubitorii NBA.

Noi reguli de marketing

Jucătorilor nu le va mai fi permis să poarte tatuaje cu logourile brandurilor pe care le promovează. Astfel, singurele companii cărora le va mai fi permisă promovarea în timpul partidelor de NBA sunt cele agreate de Ligă.

 

Cel mai mare semn de intrebare rămâne momentul în care formațiile care au mutat spectaculos  în pauza competițională își vor găsi chimia în ofensivă.  Dacă Houston Rockets au un cuplu deja sudat având deja 3 ani de meciuri împreună la OKC, Clippers și Lakers vor atinge cel mai probabil vârful în a doua jumătate a sezonului, ideal pentru partidele tari din play off.

Tu cine crezi că va câștiga în acest sezon trofeul NBA în acest sezon?

 

Cotele NETBET pentru câștigarea Trofeului NBA 2019-2020

Echipă Cotă NetBet Echipă Cotă NetBet
LA Clippers 4.25 LA Lakers 4.75
Millwaukee Bucks 6.80 Philadelphia 76ers 8.25
Houston Rockets 9.00 GSW 13.00

*cotele afișate pot suferi modificări