Cazino Comunitate

Superlovitură dată de un jucător NetBet la Shining Crown

Daniel P. este un gambler fericit în acest decembrie. Cu un cashout de 82.000 de lei de pe NetBet, va avea niște sărbători pe placul lui, cu cadouri speciale și dorințe împlinite.

De ceva timp, a ales să joace pe bani reali în cazinoul NetBet și norocul i-a surâs. Totul s-a întâmplat pe repede-înainte, într-o zi cu câteva sesiuni la jocurile preferate. „Am început să joc pe NetBet Casino aproximativ acum o lună. Mi-a plăcut pentru că jocurile de aici mai și dau ceva”, spune el. Mare parte din câștig l-a făcut jucând Shining Crown și Book of Ra, jocurile lui preferate – și două dintre cele mai cunoscute și mai jucate sloturi în România.

Pentru Daniel, este cea mai mare sumă câștigată într-o zi. „Nici nu m-am gândit ce voi face cu câștigul. Prima reacție a fost extraordinară, mai ales că niciodată nu am dispus de un câștig atât de mare pentru mine. Dacă le-aș da un sfat altor jucători NetBet, acela ar fi să joace «cu minte», nu cuminte”.

Pe această cale îi transmitem și noi felicitări și la mai mare. Așa da Crăciun!

Jackpoturile NetBet se pot declanșa la orice slot

Marile câștiguri sunt la ordinea zilei pe NetBet, unde jucătorii se bucură de o gamă imensă de bonificații și premii care se pot declanșa în orice moment. Cele 3 Jolly Jackpot se pot declanșa la oricare slot de pe platformă. Apoi, sunt jocuri fierbinți cu jackpoturi dedicate, precum Divine Fortune.

Dar cele mai populare jackpoturi sunt cele de la furnizorul EGT – cel care oferă și jocul Shining Crown. Sunt 4 jackpoturi care se pot declanșa la orice miză și oricine poate câștiga premii de 5 sau 6 cifre fără să riște mare lucru. De altfel, anul acesta au fost mai multe asemenea situații, deci orice este posibil în cazinoul NetBet.

Netbet Romania

Salutări, ne pare bine de cunoștință. Noi suntem NetBet România, primul site care a obținut licența în România. Avem promoții care mai de care pentru userii noștri, dar cel mai mult ne dorim să avem o comunitate vie și frumoasă alături de care să trăim împreună cele mai frumoase momente din sport și nu numai.
Acesta este și motivul pentru care există blogul pe care te afli, iar în spatele acestui alias generic stăm câteva persoane care încercăm să îți oferim conținut de calitate, diversificat, interactiv și interesant. Nu vom reuși tot timpul, dar sperăm să nu te superi prea des pe noi și, atunci când se va întâmpla, să îți amintești de momentele mai bune.
Astea fiind spuse, mult succes la pariuri și nu uita să ne dai un Like pe Facebook, să ne urmărești pe Twitter sau pe Youtube.