Noul an a început cum nu se poate mai bine pentru o jucătoare NetBet. Aceasta a reușit să dea marea lovitură în 4 ianuarie și să câștige cel mai mare jackpot EGT acordat vreodată pe platforma noastră de cazino online.

Pentru trei dame de inimă neagră întoarse în runda specială Jackpot Cards, norocoasa utilizatoare a încasat 461.414,37 RON.

Fire perseverentă și ambițioasă, câștigătoarea jackpotului s-a înregistrat pe NetBet în urmă cu mai bine de 4 ani. În acest timp, cazinoul online a reprezentat o modalitate de relaxare și destindere. „Îmi place la NetBet varietatea foarte mare de jocuri și serviciul de suport. Jocul meu preferat este Supreme Hot”, a precizat jucătoarea.

Cu toate acestea, marele jackpot nu s-a declanșat la Supreme Hot, ci într-o sesiune pe mobil în slotul EGT Oil Company II. „Netbet este un casino foarte serios, totul e real! Sfatul meu pentru alți jucători este să joace în continuare, sigur va veni rândul fiecăruia la câștig”, a mai spus cea care a luat jackpotul record. Ce va face cu banii? „Plec în vacanță să mă pot gândi relaxată :)”.

Jackpoturile EGT se câștigă cu orice miză

De ce sunt așa de populare jackpoturile EGT? Spre deosebire de alte jackpoturi disponibile în cazinouri, poți câștiga cel mai mare jackpot jucând la mize mici și foarte mici. Miza trebuie doar să fie în intervalul eligibil stabilit de operator. De exemplu, pe NetBet, acest interval este între 0,10 lei și 5.000 de lei per rotire.

Jackpoturile EGT de 4 valori distincte, corespunzătoare fiecărei suite dintr-un pachet de cărți. De la mic la mare, jackpoturile se ordonează astfel: cel de treflă, cel de caro, cel de cupă și cel de pică.

Jackpoturile EGT sunt progresive, adică din fiecare rotire jucată în NetBet la un joc EGT, o parte din miză intră în jackpoturi. Astfel, acestea pot să atingă valori foarte mari, chiar dacă se declanșează frecvent.

Jolly Jackpot – doar pe NetBet

Pe lângă EGT-uri, pe NetBet mai sunt disponibile și jackpoturile Jolly Jackpot. Acestea au trei valori și se pot declanșa în orice moment, la orice slot disponibil pe platforma NetBet. Mai mult, se pot chiar combina cu EGT-urile, astfel că, teoretic, este posibil ca o rotire să declanșeze mai multe jackpoturi.

Acestea sunt doar câteva motive pentru care jucătorii aleg NetBet. Ofertele speciale, distracția variată, jocurile populare și multe altele așteaptă să fie descoperite de fanii jocurilor online.