Ce confruntare vom avea în acest weekend! Pe Anfield se duelează doi giganți ai fotbalului englez și mondial, iar meciul promite spectacol și suspans maxim.

Liverpool și Manchester United se joacă duminică, de la 18:30 ora României.

United a fost una din echipele dominante în ultimele trei decenii, marcate mai ales de epoca Sir Alex Ferguson. Titluri Premier League, trofee Champions League, Cupe ale Angliei, ale Ligii… United a câștigat cam tot ce se putea câștiga.

„Diavolii roșii” au depășit și recordul deținut chiar de Liverpool la numărul de titluri interne, dar acum perioada dificilă pare să nu se mai termine. În prezent, sub conducerea lui Ole Gunnar Solksjaer, se află pe locul 5, la o distanță imensă de 27 de puncte de Liverpool.

Până a ajuns United să domine fotbalul britanic, echipa de bătut în Anglia era Liverpool. Acum, cu Jurgen Klopp la butoane, cormoranii au regăsit gloria de altădată. Până acum, au un sezon aproape perfect, pierzând numai două puncte în drum spre titlul pe care nu l-au mai câștigat din 1990.

Predicții Liverpool vs Man United

Toată lumea fotbalului se întreabă, cine ar putea să conteste puterea fantastică arătată de Liverpool?

Au 61 de puncte din 63 și nu au pierdut pe Anfield din aprilie 2017, când Crystal Palace pleca cu un 2-1.

Totuși, de remarcat că singurul adversar care a reușit să ia un punct de pe Liverpool în acest campionat este fix United. În tur, Marcus Rashford a dus United în avantaj în prima repriză,  iar Adam Lallana a marcat pe Old Trafford un gol egalizator în minutul 85.

De atunci, Liverpool nu doar că a câștigat tot, dar a și arătat ca o echipă imbatabilă. În cea mai recentă etapă, s-a impus cu 1-0 împotriva lui Tottenham, pe când United a câștigat cu 4-0 împotriva lu Norwich.

Ideea de bază? Pe Anfield nu poți să spui că există altă favorită decât Liverpool, iar șansele cele mai mari sunt ca fanii gazdelor să sărbătorească încă un succes major duminică seara.

Liverpool vs Man United, idei de pariuri

Scor corect 2:1 – cotă 8,25

Roberto Firmino marchează primul gol – cotă 2,70

Intervalul primului gol, min 31-40 – cotă 6,95

Liverpool vs Man United, față în față

Sadio Mane a marcat 11 goluri pentru Liverpool. Rashford are 14 pentru United.

Ultima victorie a lui United cu Liverpool a fost în martie 2018.

Din 1994 până acum, cele două s-au întâlnit de 62 de ori. Liverpool a câștigat de 19 ori, United de 30 de ori.

Știri despre Liverpool

Fabinho a revenit la antrenamente normale, dar probabil că nu va fi un om de bază pentru meciul de duminică, după ce a lipsit toată luna decembrie din cauza unei accidentări.

Dejan Lovren rămâne incert, după ce a suferit o leziune musculară în decembrie.

Joel Matip a fost foarte mult absent din cauza problemelor medicale, dar ar putea intra în echipă în acest weekend.

Klopp trebuie să se descurce și fără James Milner și Naby Keita.

Echipa probabilă: Alisson Becker, Trent Alexander-Arnold, Joe Gomez, Virgil Van Dijk, Andy Robertson, Alex Oxlade-Chamberlain, Jordan Henderson, Georginio Wijnaldum, Mohamed Salah, Roberto Firmino, Sadio Mane.

Știri despre Man United

Marcus Rashford este incert după ce a suferit o accidentare în FA Cup, miercuri cu Wolves.

Paul Pogba nu poate fi folosit, după ce a avut o operație recentă. Scott McTominay este și el indisponibil pe termen lung.

Jesse Lingard revine în echipă. La fel și Eric Bailly, care a jucat recent și la U23 pentru a intra în formă.

Echipa probabilă: David De Gea, Aaron Wan-Bissaka, Victor Lindelof, Harry Maguire, Brandon Williams, Fred, Nemanja Matic, Juan Mata, Daniel James, Mason Greenwood, Anthony Martial.

 

Pentru cote de pariuri, intră pe NetBet.ro.