Pariuri Premii Oscar 2020

Gala Premiilor Academiei Americane de Film este unul dintre cele mai urmărite evenimente de către cinefilii din întreaga lume. Este difuzată anual în peste 200 de țări. Este cea mai veche ceremonie de premii din acest domeniu și este considerată a fi cea mai prestigioasă decernare de premii din cinematografie.

Ai vrea să simți și tu emoțiile Premiilor Oscar? Nu e nevoie să călătorești până la Hollywood. Nici să te apuci de actorie. Trebuie doar să îți încerci norocul la pariurile pe Premiile Oscar 2020 și să îți încurajezi favoriții.

Tipuri de Pariuri Oscar 2020

Dacă până acum nu ai mai pariat pe evenimente speciale, n-ai de ce să îți faci griji! Pariurile pe Premiile Oscar 2020 sunt pariuri simple, pe câștigător.

Ia în calcul că fiecare cotă este calculată în funcție de probabilitatea de câștig. O variantă ce are o cotă mai mică e văzută ca având mai multe șanse de a ieși câștigătoare. Dar, totodată, Premiile Oscar sunt consacrate pentru faptul că sunt imprevizibile.

Dacă nu vrei să te bazezi doar pe cote, o idee bună e să vizionezi principalele filme cu șanse de câștig. Să citești ce spune presa. Să afli ce pariuri pe Premiile Oscar 2020 se speculează în rândul jurnaliștilor și criticilor.

Nominalizări și pelicule favorite la Premiile Oscar 2020

Premiul pentru Cel mai Bun Film a fost acordat pentru prima oară în 1929. Acest premiu se adresează producătorilor filmului și este singura categorie în care fiecare membru al Academiei este eligibil să depună o nominalizare și să voteze. Cel mai bun film este premiul final al nopții și este considerat cea mai prestigioasă onoare a ceremoniei. O controversă legată de acest premiul este lipsa de considerare a filmelor care nu sunt în limba engleză. Până azi, doar nouă filme finanțate integral în afara Statelor Unite au câștigat premiul Best Picture, dintre care opt au fost finanțate, parțial sau integral, de Regatul Unit. Pentru a te ajuta să îți faci o idee, mai jos îți vom prezenta câteva dintre cele mai populare titluri și cotele lor.

În baza nominalizărilor și premiilor de la Globurile de Aur și BAFTA, specialiștii își pun banii pe:

1917, un film de război și despre eroism desăvârșit. Încasările au fost record și este aclamat de critică. În prezent are cotă 3.25.

The Irishman, un film care are mari șanse să devină un clasic. Mulți îl văd ca favorit pentru cel puțin un premiu Oscar. Pe lângă o poveste interesantă, despre grupările interlope ale anilor 1950, pelicula vine la pachet cu nume grele ale cinematografiei americane: Al Pacino, Joe Pesci, Robert de Niro și mulți alții. Cota pentru cel mai bun film este 13.00.

Once Upon a Time in Hollywood, ultima creație a lui Quentin Tarantino. Este un film care aduce în prim plan nume celebre ca: Brad Pitt, Leonardo di Caprio, Margot Robbie. În acest moment, cota pentru a câștiga premiul pentru cel mai bun film este 2.35.

Parasite, un film pe cât de ciudat, pe atât de surprinzător. O producție asiatică printre favoritele la Oscar, cu cotă 4.75 pentru a câștiga râvnitul titlu de cel mai bun film al anului.

Celelalte titluri nominalizate, pe care amatorii de pariuri pe Premiile Oscar ar trebui să le considere sunt:

Joker, filmul pe care toți sunt concertați. Adorat de criticii, jurnaliștii și spectatorii deopotrivă pentru povestea captivantă și interpretarea actorului din rolul principal, Joaquin Phoenix. Cota ca filmul Joker să devină cel mai bun film al anului este 8.5, în timp ce cota pentru ca Joaquin Phoenix să câștige premiul pentru cel mai bun actor este 1.08.

Marriage Story, care chiar dacă nu are o poveste extravagantă sau ieșită din comun, este văzut ca un film favorit la Oscaruri datorită interpretării celor doi actori din rolurile principale, Adam Driver și Scarlett Johansson. Filmul are cotă 26.00 pentru a câștiga premiul cel mare. Adam Driver are cotă 7.00, pentru a fi cel mai bun actor. Iar Scarlet Johannson are cotă 7.50 pentru a câștiga titlul de cea mai bună actriță.

Jojo Rabbit, o satiră comică al cărui director de imagine a fost românul Mihai Mălaimare Junior, situat în topul preferințelor publicului american. Cotă pentru cel mai bun film 34.00.

Little Women, o ecranizare a unui roman de epocă din perioada Războiului Civil American. Cu un scor de 95% pe site-ul Rotten Tomatoes, este cu siguranță un film de văzut. Cotă 67.00.

Ford vs Ferrari, un film american de acțiune sportivă din 2019 regizat de James Mangold, în care joacă Matt Damon și Christian Bale. Cotă 81.00.

Premiile Oscar 2020 în România

Cea de a 92-a ediție a Premiilor Academiei Americane de Film va avea loc în 9 februarie 2020 la Teatrul Dolby din Hollywood, Los Angeles. Sosirile pe covorul roșu urmează să înceapă în jurul orei 2:00 AM, ceremonia începând la ora 3:30 AM.

Pariază și tu pe filmele de la Oscar și vei avea șansa de a câștiga ușor o sumă tocmai bună pentru începutul lui 2020. Bucură-te din plin de emoția de a-ți vedea filmele și starurile preferate în topul celor mai prestigioase premii! Găsești cotele pentru pariuri pe Premiile Oscar 2020 în secțiunea Speciale din meniul din stânga de pe NetBet Sport.

Dacă ți-a plăcut acest material, nu uita să-l distribui! Mult noroc!