Cazino Comunitate

Nu i-a venit să creadă! Află cât a câștigat jucătorul NetBet

Castigator NetBet

Un nou câștig demn de luat în seamă la unul dintre cele mai populare sloturi din cazinourile online și terestre. Jackpotul EGT, câștigat la slotul 40 Super Hot, în valoare de 94,632.78 RON a fost o mare surpriză pentru jucătorul Mihăiță Paraschiv Ignat.

Mihăiță ne-a spus este nou în lumea cazinourilor online, că se joacă doar de câteva săptămâni și că înainte era un client al sălilor de joc. Ne-a mărturisit că preferă NetBet pentru varietatea de jocuri și faptul că se poate juca din confortul propriei case. Majoritatea jocurilor sale preferate sunt de la furnizorul EGT.
Atunci când l-am întrebat cum s-a simțit când a câștigat ne-a spus:

„Prima reacție a fost „wow”, nu mi-a venit să cred! Apoi am sunat la departamentul NetBet și mi-au confirmat că este real. Abia atunci am realizat și am sărit în sus de bucurie. Banii câștigați îi voi folosi făcându-mi o viață mai bună. Mulțumesc NetBet.”

Gambler-ul a dorit să transmită și un mesaj către ceilalți utilizatori:

„Aș sfătui jucătorii NetBet să joace responsabil, dar totodată le pot spune că doar cine joacă poate câștiga. Eu cu siguranță voi mai juca!”

Jackpoturile EGT – câștiguri mari cu orice miză

De ce sunt așa de populare jackpoturile EGT? Spre deosebire de alte jackpoturi disponibile în cazinouri, poți câștiga cel mai mare jackpot jucând la mize mici și foarte mici. Miza trebuie doar să fie în intervalul eligibil stabilit de operator. De exemplu, pe NetBet, acest interval este între 0,40 lei și 4.000 de lei per rotire. Jackpoturile EGT de 4 valori diferite, corespunzătoare fiecărei suite dintr-un pachet de cărți. De la mic la mare, jackpoturile se ordonează astfel: cel de treflă, cel de caro, cel de cupă și cel de pică. Jackpoturile EGT sunt progresive, adică din fiecare rotire jucată în NetBet la un joc EGT, o parte din miză intră în jackpoturi. Astfel, acestea pot să atingă valori foarte mari, chiar dacă se declanșează frecvent.

Jolly Jackpot – la orice spin pe NetBet

În afară de jackpot-urile EGT și cele ale altor jocuri, pe NetBet mai sunt disponibile și jackpoturile Jolly Jackpot. Sunt finanțate în totalitate de către NetBet, au trei valori și se pot declanșa în orice moment, la orice slot disponibil pe platforma cazino. Mai mult, se pot chiar combina cu EGT-urile, astfel încât, teoretic, este posibil ca o rotire să declanșeze mai multe jackpoturi.

Acestea sunt doar câteva motive pentru care jucătorii aleg NetBet. Ofertele speciale, distracția variată, jocurile populare și multe altele așteaptă să fie descoperite de fanii jocurilor online.

Netbet Romania

Salutări, ne pare bine de cunoștință. Noi suntem NetBet România, primul site care a obținut licența în România. Avem promoții care mai de care pentru userii noștri, dar cel mai mult ne dorim să avem o comunitate vie și frumoasă alături de care să trăim împreună cele mai frumoase momente din sport și nu numai.
Acesta este și motivul pentru care există blogul pe care te afli, iar în spatele acestui alias generic stăm câteva persoane care încercăm să îți oferim conținut de calitate, diversificat, interactiv și interesant. Nu vom reuși tot timpul, dar sperăm să nu te superi prea des pe noi și, atunci când se va întâmpla, să îți amintești de momentele mai bune.
Astea fiind spuse, mult succes la pariuri și nu uita să ne dai un Like pe Facebook, să ne urmărești pe Twitter sau pe Youtube.