„Norocul poate fi chiar după colț”. Această filozofie de viață a condus-o pe o jucătoare spre o super lovitură la jocul ei preferat, pe platforma ei de cazino online preferată.

Cu puține zile în urmă, I.M. a reușit să câștige 100.000 de lei și să prindă linia de 5 șeptari pe care o visează toți jucătorii de sloturi.

Norocoasa jucătoare ne-a acordat un frumos interviu, pe care îl redăm mai jos.

Bună ziua, felicitări pentru premiul obținut!

Mulțumesc pentru câștigul acordat, a fost o surpriză mare! Nu mă așteptam să câștig suma asta, vă spun sincer.

Care a fost prima reacție atunci când ați câștigat? 

Nu mi-a venit să cred că am prins cinci șeptari pe bet de 100 de lei. Am sărit fericită de pe scaun, știam că orice jucător visează la așa ceva.

Ce veți face cu banii câștigați?

O să îmi cumpăr ceva frumos de banii câștigați, ca amintire pentru cei cinci șeptari.

Ce vă place cel mai mult la NetBet Cazino?

Îmi place siteul NetBet din motivul evident că oferă cele mai mari câștiguri. Nu am avut șansa să câștig un jackpot, dar acum am câștigat 100.000 de lei la jocul 5 Dazzling Hot. Sunt foarte încântată de acest câștig!

Care este jocul dvs. preferat?

Pot să afirm că jocul preferat este 5 Dazzling Hot.

Când ați început să jucați pe NetBet Cazino?

Am început să joc pe platforma NetBet din ianuarie. Am jucat și pe alte patforme înainte de asta, dar pot să afirm că experiența pe siteul NetBet a fost cea mai plăcută. Nu am câștigat suma asta nicăieri altundeva.

Și nu în ultimul rând, ce sfat ați oferi celorlați jucători de pe NetBet Cazino?

Le recomand jucătorilor NetBet să nu renunțe, premiul cel mare poate fi chiar după colț.

 

Jackpoturile EGT pot să se declanșeze oricând

Jocul 5 Dazzling Hot este oferit pe NetBet de furnizorul EGT, iar linia de cinci șeptari înmulțește miza de o mie de ori. Pe lângă câștigurile extraordinare care pot să lovească în orice moment, jocurile EGT sunt speciale și pentru că vin la pachet cu patru jackpoturi progresive, adică din fiecare rotire jucată pe NetBet la un joc EGT, o parte din miză intră în jackpoturi. Astfel, acestea pot să atingă valori foarte mari, chiar dacă se declanșează frecvent. Mai mult, pot fi castigate cu orice miză. Deci orice bet de la 0,40 RON până la 4.000 RON pe spin poate aduce jackpotul de inimă neagră oricui.

Dacă dorești să intri în acțiune, deschide acum un cont NetBet Cazino și bucură-te de cel mai  mare cazinou online din România.