Una din cele mai plăcute surprize pe care un jucător le poate avea în Cazino NetBet este să îi apară ecranul Jackpot Cards la jocurile EGT. Când mai prinzi și o suită superioară, ca inima roșie sau chiar inima neagră, poți deschide șampania.

Așa i s-a întâmplat lui Robert, cel mai recent câștigător al jackpotului de inimă roșie, în valoare de 66.956,70 lei, după o sesiune norocoasă la jocul Shining Crown. Uite un interviu pe care ni l-a acordat după momentul de glorie:

În primul rând felicitări! Te rugăm să te prezinți, pe scurt.

Bună, mă numesc Robert, am 33 de ani și lucrez ca director tehnic la o firmă de prelucrare metale.

Când ai început să joci pe NetBet Cazino?

Mi-am deschis contul în Martie 2018 și, în acel an, în Noiembrie, am înregistrat un câștig de 79K la Book of Dead .

Ce îți place cel mai mult la Cazino NetBet?

Cea mai mare gamă de sloturi posibile pe o platformă accesibilă jucătorilor romani. Așa ceva nu mai găsești niciunde 🙂

Care este jocul tău preferat?

Nu am un anumit slot preferat. În schimb, am provideri: EGT, BTG, Pragmatic, Netent…

Care a fost prima reacție atunci când ai câștigat? 

Am depus 150 de lei și am jucat pe 5 RON când am văzut jackpot Cards. Speram la romb, că era în jur de vreo 700 de RON :)))… Și încep să le învârt, am 2 din toate și ultima vine inima roșie… Jackpot OMFG. Am rămas șocat mai ales ca jucam pe miza de 5 RON …. Mi-a luat în jur de 10 minute să cred că am câștigat :)))

Și nu în ultimul rând, ce sfat ai oferi celorlalți jucători de pe Cazino NetBet?

Primul și cel mai important lucru ce vă sfătuiesc e să jucați pentru distracție și să țineți minte: when the fun stops, STOP!

Alt sfat ce vă dau: rămâneți fideli, pentru că în timp se va răsplăti. Oricum, din toate punctele de vedere, altă platformă ca NetBet nu găsiți în România . Și câștigul dorit va ajunge și la voi, inevitabil!!! Baftă la toți, GLGL!

_____________

Jackpoturile EGT pot fi câștigate cu orice miză

Jackpotul de inimă roșie este al doilea ca valoare în cadrul jackpoturilor EGT. Situație unică pe piața din România, un jackpot EGT nu este decis de miza jucată de jucător, ci se poate declanșa oricând, la orice miză cuprinsă între 0,40 RON și 4.000 RON pe spin.

Dacă dorești să intri în acțiune, deschide acum un cont NetBet Cazino și bucură-te de cel mai  mare cazinou online din România.