Jocuri de jucat în casă de Paște

Perioada Sărbătorilor de Paște este una pe care în mod normal o dedicăm ieșirilor cu prietenii, vizitelor și meselor în familie. Dar, în contextul situației actuale, în care suntem obligați să practicăm distanțarea socială, suntem nevoiți să căutăm metode alternative de a ne petrece timpul și de a ne distra. Astfel, aceste jocuri de cazino online devin soluția ideală.

Fie că este vorba de a ne distra cu cei dragi sau de a ne acorda un pic de spațiu personal și a ne distra pe cont propriu, acest top are câte ceva pentru orice gust.

Te întrebi cum să te distrezi la jocuri slot de Paște? Iată 3 jocuri de jucat în casă, perfecte pentru perioada Pascală.

Easter Island

Ce zici de o aventură pe Insula Paștelui? Nu, nu trebuie să călătorești în sudul Pacificului, trebuie doar să te joci Easter Island, de la furnizorul Yggdrasil.

Easter Island Slot Yggdrasil

Lasă uriașele statui de piatră tiki să te călăuzească într-o aventură plină de câștiguri și nu uita să pornești sonorul pentru o experiență de joc desăvârșită.

Bar Bar Black Sheep

Îți e dor de o ieșire în aer liber? Alătură-te oilor și mieilor năzdrăvani din Bar Bar Black Sheep, de la Microgaming și bucură-te de pajiștea însorită!

Bar Bar Black Sheep

Acest joc simplu, cu 15 linii de plată, cu 5 role și 3 linii de plată te va surprinde. Știi ce mai e surprinzător? Atunci când două simboluri bar și o oaie neagră aterizează pe role, îți vor aduce un multiplicator de 999 ori miza pe linie.

EggOMatic

Oh… ouăle de Paști! Acest simbol traversează granițe și culturi. Fie că e vorba de ouă roșii sau de ouă de ciocolată, ele sunt prezente oriunde se sărbătorește Paștele. Dar ouăle pe care urmează să ți le propun sunt diferite, ouăle din jocul EggOMatic de la NetEnt ascund în interiorul lor runde gratuite, multiplicatori și alte surprize.

EggOMatic

Mașinăria EggOMatic produce ouă fără încetare, iar puii, găinile robotice și cocoșul wild abia așteaptă să le spargă pentru a-ți acorda premiile ascunse în interiorul lor. Un joc diferit, distractiv, care merită încercat în perioada în care suntem în căutare de jocuri cu ouă de Paște.

Ai dori să te joci jocuri de Paște împreună cu cei dragi? Următoarele recomandări sunt pentru tine.

Vânătoarea de ouă de Paști

Unul dintre cele mai cunoscute jocuri de Paști este vânătoarea de ouă. Este un joc care poate fi organizat și în interior, fără să își piardă din frumusețe.
Ascundeți ouăle de Paști și porniți în căutare. Puteți lăsa indicii sau puteți însoți persoana care le caută și o puteți îndruma zicându-i dacă se apropie că este „cald”, „fierbinte” sau „rece” atunci când se îndepărtează.
La final, aveți totuși grijă ca toate ouăle să fie găsite, mai ales dacă organizați jocul în interior. Nu ai vrea să ai ouă lăsate în spatele canapelei sau prin cine știe ce colț al casei.

Ghicește câte ouă sunt în borcan

Este un joc foarte interesant, în special un joc foarte distractiv de jucat în interior. Ai nevoie de un borcan mare din plastic sau sticlă transparentă, de ouă de ciocolată sau ouă roșii, de un plic, o hârtie, un pix.
Apoi, borcanul se umple cu ouă și se notează pe o foaie numărul lor. Se pune foaia într-un plic care se lipește. Fiecare participant spune câte ouă de ciocolată crede că sunt în borcan. Pe o hârtie, se notează răspunsul fiecăruia. Cine face cea mai corectă estimare câștigă borcanul.

Sper că ai găsit această listă de jocuri de jucat în casă de Paște utilă și că te va ajuta să petreci aceste Sărbători de Paște în izolare într-un mod cât mai plăcut. Distanțarea socială este o provocare, dar există o sumedenie de activități distractive care să te ajute totuși să simți atmosfera sărbătorilor.

Nu uita că este important să respectăm indicațiile autorităților în această perioadă. Aceasta este contribuția pe care o poate da fiecare dintre noi, pentru a preveni răspândirea epidemiei de COVID19. Dacă nu ai făcut-o deja, consultă această listă de recomandări privind conduita socială responsabilă de pe site-ul Știri Oficiale pentru a fi la curent cu tot ceea ce poți face pentru a te proteja pe tine și pe ceilalți.