Povești amuzante cu câștigători de jackpot - partea 1

Jackpoturile pot fi câștigate în orice moment chiar și atunci când te aștepți mai puțin. Cu toții am auzit povești despre persoane care câștigă un jackpot și, cel puțin de când cazinourile online au devenit mult mai populare, aceste povești au devenit tot mai frecvente. Astfel, în rețea au început să circule o mulțime de povești ale jucătorilor care au câștigat jackpoturi de pe dispozitivele mobile sau când erau acasă și se jucau la sloturi în pijamale. De aceea, am decis să culegem câteva dintre cele mai neobișnuite, ciudate și amuzante povești ale oamenilor care au câștigat jackpoturi la cazino. Iată deci primele 5 din cele mai amuzante ipostaze în care jucătorii au câștigat marele premiu.

A câștigat fără să depună niciun ban

Această poveste este despre o jucătoare pe nume Katherine care a câștigat un jackpot într-un cazino online, fără să fi depus niciun ban. Câștigul a venit dintr-o rundă gratuită pe un site din Marea Britanie, unde a câștigat 1.200 de lire sterline fără niciun depozit. Jucătoarea în vârstă de 32 de ani, într-o zi, în timp ce era acasă a decis să profite de o ofertă de bun venit care acorda runde gratuite. A intrat în contul de cazino și a început să joace cele 5 runde primite la slotul Neon Staxx. A început să câștige alte runde gratis, iar în scurt timp câștigurile s-au transformat în bani reali. Folosindu-se de câștigurile din rundele gratuite, a jucat din nou și a câștigat un jackpot de 1.200 de lire sterline.

FedEx a fost salvat de un jackpot

Se pare că circa 450.000 de angajați Fedex își datorează slujba unui jackpot câștigat la cazino. În 1973, compania a avut probleme financiare. Aveau doar 5.000 de dolari în bancă și o factură de combustibil de 24.000 de dolari de plătit. Se zvonește că Fred Smith a luat ultimii bani și s-a dus la Las Vegas. El a transformat ultimii 5.000 de dolari în 27.000 de dolari jucând blackjack, iar acest lucru l-a ajutat să devină unul dintre cei mai bogați oameni de pe planetă.

Câștigă 100.000 de dolari, dar suma este încasată de iubită

Acest câștig bizar ne reamintește despre importanța respectării regulilor cazinourilor. Jan Flato, un muzician care lucra la Seminole Hard Rock Hotel & Casino din Statele Unite, afirmă că rugat-o pe prietena sa, Marina Medvedeva Navarro, să apese butonul unui joc slot pentru a îi purta noroc. Ea a făcut-o și pe role a aterizat un jackpot de 100.000 de dolari. O prietenă într-adevăr norocoasă. Din păcate, pentru Flato, banii au fost plătiți Marinei și nu lui, deoarece regulile cazinourilor afirmă că banii se duc către cine a apăsat butonul. Așadar, data viitoare când te joci, ai grijă pe cine lași să joace runda în locul tău.

Visul

Această poveste este destul de bizară, iar câștigul s-a înregistrat într-un cazino tradițional. Șoferul de taxi Goksel Selay din Marea Britanie a visat ca va câștiga jackpotul înainte ca acest lucru să se întâmple. La câteva zile distanță de visul său premonitoriu, bărbatul de 53 de ani din Swanley și-a terminat tura mai devreme și a mers la un cazino, unde a câștigat 89.850 lire sterline jucând blackjack. Nu-i venea să creadă și a declarat că a visat ca va câștiga o sumă mare de bani cu câteva zile înainte, mai mult, chiar i-a spus și soției sale. Vis profetic sau doar noroc pur?

Lătratul bată-l vina

Și această poveste a avut loc pe un site de jocuri de noroc online. Câștigătoarea care a luat jackpotul de 131 de mii de euro cu o miză de 40 de eurocenți a povestit că într-o noapte nu reușea să doarmă deoarece noul său câine lătra de zor a rămas în pat jucându-se pe telefon, la unul dintre sloturile sale preferate, Divine Fortune de la furnizorul NetEnt. Ida, fericita câștigătoare, când a fost contactată de către cazinou, a declarat că este foarte fericită și că a dărâmat două mituri în care chiar și ea credea: că nu poți câștiga un jackpot dacă joci doar pe mize mici și mai ales dacă joci de pe telefon.

Jolly Jackpotul NetBet Cazino

Știai că pe lângă jackpoturile din jocuri, pe NetBet mai sunt disponibile și jackpoturile Jolly Jackpot.  Valorile acestora cresc progresiv pe baza activității jucătorilor și sunt finanțate în totalitate de NetBet. Au trei valori și se pot declanșa în orice moment, la orice slot disponibil pe platforma NetBet. Mai mult, se pot chiar combina cu jackpoturile din jocuri, astfel că, teoretic, este posibil ca o rotire să declanșeze mai multe jackpoturi.