Biletul câștigător jucat de C.P.

 

C.P. este un inginer de 42 de ani și, ca multe alte persoane cu o gândire analitică și matematică, este pasionat de loterii. După trei ani de încercări și teste, în luna mai 2020, soarta l-a răsplătit cu un bilet incredibil!

Cu o miză de 2 RON, a reușit să prindă 7 numere din 7 pe una din edițiile loteriei Grecia Kino 20/80, încasând un câștig de 50.000 de lei! Foarte amabil, C.P. ne-a răspuns cu plăcere la un mic interviu. Hai să aflăm cum gândește un câștigător de pariuri pe loterii.

 

Când ați început să jucați la loto?

Am început să joc odată cu apariția loteriilor internaționale în secțiunile de pariuri. La NetBet joc de aproximativ trei ani.

Ce vă place cel mai mult la Loto NetBet?https://sport.netbet.ro/

În primul rând, sunt loial celor care nu m-au dezamăgit. Este cazul NetBet… Cred că a fost prima agenție de pariuri online care a introdus loteriile internaționale.

La Loto NetBet se pariază foarte ușor, pe foarte multe variante. Sunt diverse opțiuni, la cele mai bune cote. Și sunt listate cele mai importante loterii din lume!!

Este cel mai accesibil și performant mod de pariere din online. Ușor, clar, foarte divers și rapid… Dar nu în ultimul rând, pot spune că aici găsești corectitudine și transparență.

Care a fost prima reacție atunci când ați câștigat?

Reacție de bucurie, dar moderată. Nu e o avere… 🙂 Și într-un fel a fost așteptată…

Ce veți face cu banii câștigați?

Orice și nimic important. Dar sigur voi alimenta și contul NetBet… 🙂

Și nu în ultimul rând, ce sfat ați oferi celorlalți jucători de pe Loto NetBet?

Să joace cu încredere la Loto NetBet. Dar să o facă nu ca un hobby… Atunci devine periculos, se instaurează dependența… Să o facă în schimb ca și cum ar fi un job!! Dar nu principalul job, ci unul în planul doi. Să analizeze mereu ce și cum joacă și până la ce sume. Niciodată să nu îți afecteze viața sau pe cei din jur! Pe mize mici, dar constant și cât mai multe variante. Și să spere la câștigul mare încercând și multe numere. Dar niciodată să nu renunțați. Roate se învârte și pentru voi! 🙂