Cazino Comunitate

Jackpotul EGT a fost cucerit pentru a 3-a oară în nici 2 luni

În lumea jocurilor EGT disponibile pe NetBet Cazino, ultima perioadă a fost una foarte interesantă. Pentru a treia oară în mai puțin de 60 de zile, cineva a reușit să câștige jackpotul de inimă neagră! Pe noua câștigătoare o cheamă Liliana și reușita ei în valoare de 447.385,96 lei vine la scurt timp după înregistrarea pe NetBet.

„Nu joc de mult timp pe cazinoul NetBet. Îmi place pentru că este un site ușor de folosit și de înțeles”, a precizat fericita câștigătoare. Ca în cazul multora care au luat jackpotul, Lilianei nu i-a venit să creadă că a dat marea lovitură când a întors trei cărți de inimă neagră în runda specială Jackpot Cards a slotului preferat, 40 Burning Hot. „De fapt, nici acum nu prea îmi vine să cred. Încă nu m-am hotărât ce voi face cu banii. Probabil că voi cumpăra un apartament sau o casă”.

Cea mai nouă câștigătoare are și un mesaj pentru restul comunității NetBet: „Pe ceilalți jucători ai cazinoului i-aș sfătui să creadă în imposibil”.

Liliana este a treia câștigătoare a marelui jackpot în această primăvară. În martie 2020, userul „GicuFraieru” a încasat 499.703,25 lei, record absolut pentru siteul NetBet, iar în aprilie 2020, Maria a luat 454.259,08 lei.

Jackpoturile EGT se câștigă cu orice miză

De ce sunt așa de populare jackpoturile EGT? Spre deosebire de alte jackpoturi disponibile în cazinouri, poți câștiga cel mai mare jackpot jucând la mize mici și foarte mici. Miza trebuie doar să fie în intervalul eligibil stabilit de operator. De exemplu, pe NetBet, acest interval este între 0,40 lei și 4.000 de lei per rotire.

Jackpoturile EGT sunt de 4 valori distincte, corespunzătoare fiecărei suite dintr-un pachet de cărți. De la mic la mare, jackpoturile se ordonează astfel: cel de treflă, cel de caro, cel de cupă și cel de pică.

Jackpoturile EGT sunt progresive. Adică din fiecare rotire jucată în NetBet la un joc EGT, o parte din miză intră în jackpoturi. Astfel, acestea pot să atingă valori foarte mari, chiar dacă se declanșează frecvent.

Tags

Netbet Romania

Salutări, ne pare bine de cunoștință. Noi suntem NetBet România, primul site care a obținut licența în România. Avem promoții care mai de care pentru userii noștri, dar cel mai mult ne dorim să avem o comunitate vie și frumoasă alături de care să trăim împreună cele mai frumoase momente din sport și nu numai.
Acesta este și motivul pentru care există blogul pe care te afli, iar în spatele acestui alias generic stăm câteva persoane care încercăm să îți oferim conținut de calitate, diversificat, interactiv și interesant. Nu vom reuși tot timpul, dar sperăm să nu te superi prea des pe noi și, atunci când se va întâmpla, să îți amintești de momentele mai bune.
Astea fiind spuse, mult succes la pariuri și nu uita să ne dai un Like pe Facebook, să ne urmărești pe Twitter sau pe Youtube.