Îți place să te relaxezi cu un cocktail rece la umbra unui palmier sau îți place să participi la cele mai interesante sporturi de pe plajă? Oricare ar fi răspunsul tău, te invităm să îți iei bilet către cele mai răcoroase destinații de vacanță de pe platforma noastră de Casino Online! Vizitează următoarele sloturi pentru câștiguri caniculare!

Tiki Mania

Paradisul tropical creat de jocul slot Tiki Mania te aruncă în apele limpezi ale celor mai bogate insule tropicale. Extraordinara aventură hawaiană se desfășoară pe 5 role de joc și are 10 linii de plată fixe. Spiritele adoptate de cele patru totemuri tribale păstrează o atmosferă de vacanță perfectă pentru că multiplică câștigul de până la 3 ori în funcție de culoarea și animalul pe care îl reprezintă.

Pregătește-te să retrăiești aceeași vacanță perfectă cu fiecare rundă gratuită ce te aduce mai aproape de marele jackpot!

Aloha Party

Știai că poți beneficia de toate bonusurile EGT și la plajă!? Rundele gratuite, opțiunea Gamble de pariere și jackpotul progresiv au plecat în vacanța de vară! Surfer-ul Wild plutește pe valurile create de cele 1024 linii de plată în compania prietenilor săi pe acordurile muzicii hawaiene. Nisipul ascunde multe alte surprize ce așteaptă să fie descoperite la fiecare rundă.

Încalecă cât mai multe valuri masive și câștigă unul dintre cele 4 jackpoturi suculente!

Bikini Party

Urmărește echipa de volei feminin în turneul celor mai fierbinți câștiguri în bani! Poți paria până la 500 RON pentru cele mai frumoase și talentate jucătoare de pe cele 243 linii de plată. Dacă lumina e prea puternică, pune-ți ochelarii de soare și nu scăpa din ochi tabela de marcaj pentru a vedea cu cât a crescut balanța contului tău pe parcursul meciului.

Prinde mingea care iese din careu și câștigă 15 runde gratuite alături de jucătoarea ta preferată!

Aloha Fortune

Pur și simplu ireal! Relaxarea și premiile tropicale nu s-au contopit niciodată mai armonios, alături de frumoasa localnică a insulelor Hawaii care ți-a pregătit cea mai înflorată și fastuoasă vacanță tropicală. Cu fiecare buchet de flori Wild primit, te vei apropia de unul dintre cele 4 Tiki Mystery Jackpot de până la 20.000 RON, iar relaxarea va continua cu 8 rotiri gratuite la fiecare 3 șezlonguri colecționate.

Umple coșul de flori și surprinde-te cu o vacanță bine meritată de oriunde te-ai afla!

Flame Dancer

Pentru experiențe de neuitat, rezervă-ți cel mai bun loc la spectacolul cu fachiri de pe plajă! Lumina apusului, acordurile de chitară și laptele de cocos vor crea atmosfera perfectă pe cele 20 de linii de plată. Dacă vei fi ales asistent pentru unul dintre trucurile înflăcărate, câștigurile vor putea fi dublate cu opțiunea Gamble, iar cele 7 runde gratuite te vor trimite într-un paradis insular de mult visat.

Trăiește la intensitate maximă alături de dansatorii profesioniști care se joacă cu focul!