Chiar dacă nu ești o persoană superstițioasă sau pasionată de practica numerologică, ai cu siguranță un număr care te atrage în mod misterios. Dar care este numărul norocos pe care te bazezi atunci când plasezi pariuri online sau te bucuri de cele mai noi jocuri de casino online? Poate este un număr pe care îl întâlnești mai des sau care are o anumită semnificație personală. Sau poate pur și simplu ești influențat de semnificația culturală a numerelor.

Numele norocoase sunt foarte personale și le folosim în multe circumstanțe, chiar în viața de zi cu zi. Dar oare ne influențează destinul și atunci când le folosim în circumstanțe de divertisment sau de noroc? Atunci când alegem numerele norocoase pentru biletul de loterie sau atunci când pariem pe echipa preferată, pe unul din numerele ruletei sau pe cel mai rapid cal al competiției, numărul sau numerele noastre norocoase par să fie cea mai simplă alegere!

De ce există numere norocoase?

Numărul norocos la pariuri

Conceptul numerelor și obiectelor care aduc noroc a prins rădăcini încă din cele mai vechi timpuri. Numerele au fost și sunt considerate a fi o punte care unește lumea reală a fenomenelor matematice cu lumea mistică și inexplicabilă a puterii divine. Astfel, la fiecare utilizare, numărului îi este atribuită o nouă încărcătură valorică, universală și personală. Fie că este vorba de numărul apartamentului, de ziua ta de naștere sau de numărul dorințelor nespuse, fiecare deține propriile farmece, ritualuri sau superstiții care acționează asupra norocului. Același lucru se întâmplă și cu numerele folosite în lumea cazinourilor și a jocurilor de noroc!

Numerele fac parte integrată din viața noastră, doar că uneori sunt ascunse percepției. Din acest motiv, pasionații numerologiei au creat un sistem de identificare a puterii numerelor mistice. Au dezvoltat de asemenea și un model de studiu asupra valorii numerice a literelor în cuvinte, nume și idei. Puterea numerelor pare să depășească orice așteptări!

Impresionant este și faptul că matematicienii, fizicienii și experții în tehnologie propun noi experimente și interpretări matematice absolut fantastice. Prin acestea, ei doresc să confirme teoria potrivit căreia, lumea pe care o considerăm reală este de fapt o simulare. Asemeni ipotezei filmului iconic The Matrix din 1999, este destul de posibil să trăim într-o lume virtuală creată pe calculator cu ajutorul unui sistem de numere. Este același principiu care stă astăzi la baza proiectării jocurilor video. Oare să fie adevărat?

Oricare ar fi părerea ta asupra sistemului de numere… aici la NetBet credem cu siguranță că un număr norocos poate face jocurile tale preferate de cazinou cu mult mai palpitante!

Care este cel mai norocos număr?

Răspunsul la această întrebare nu poate fi decât subiectiv. Cu toate acestea, unele numere tind să se repete și să se încarce de semnificații culturale greu de zdruncinat chiar și în detrimentul timpului. Același lucru se întâmplă și în cazul numerelor ghinioniste. Dar pe noi ne interesează doar care sunt acele numere norocoase cu puterea de a influența încrederea jucătorilor și pariorilor NetBet.

Este posibil ca prima cifră care îți vine în minte atunci când te gândești la sintagma „număr norocos”, să fie consacratul 7. Sau poate te gândești la numărul magic 3, cel pe care îl cunoaștem încă din școală, atunci când lectura basmelor părea fără sfârșit. Cu toate acestea, studiul numerelor folosite la jocurile de cazinou, arată o utilizare frecventă a cifrei 7. Chiar și jucătorii profesioniști, atunci când trebuie să aleagă un număr de o cifră, tind să se oprească asupra misteriosului 7.

Sunt mai multe motive pentru care credem că acest număr este atât de îndrăgit. Pe lângă faptul că este un număr prim, el pare să se repete necontenit  în ordonarea planetei. Sunt 7 elemente ale cerului, 7 continente, 7 minuni ale lumii antice, 7 culori ale curcubeului, 7 zile în săptămână ș.a.m.d. Mai mult, cifra 7 este considerată magică în multe tradiții si religii, reprezentând numărul destinului. Este considerat și un simbol al Divinității, atât în creștinism cât și în islamism.

Alege-ți numărul norocos!

Mulți jucători nu au încă un număr norocos. Dacă te afli printre ei, poți încerca chiar acum să îți alegi unul! Chiar dacă decizia este în totalitate a ta, noi îți sugerăm câteva sfaturi distractive pe care să le folosești în căutarea numărului ce îți va călăuzi norocul:

  • Alege unul din numere norocoase consacrate precum 3 sau 7;
  • Alege ziua de naștere a celor dragi sau chiar a ta;
  • Calculează numărul de litere al numelui tău;
  • Alege numărul norocos în funcție de zodia ta;
  • Calculează cifra destinului tău cu ajutorul numerologiei;
  • Alege data unui eveniment important din viața ta;
  • Alege un număr prin tragere la sorți;
  • Alege primul număr care îți pică la ruletă.

Gata? Ți-ai ales numărul norocos? Dacă da, să nu uiți că numerele norocoase nu funcționează întotdeauna. Iar dacă îți plac jocurile de cazino, folosește numărul norocos ca pe o modalitate de a te distra, mai degrabă decât ca o garanție pentru succes!

Încearcă chiar acum jocurile noastre de pe NetBet Cazino Live și vezi dacă numărul ales de tine este într-adevăr norocos!