Blackjack este unul din cele mai frumoase jocuri de cazino și nu are cum să lipsească din oferta celor mai importanți operatori. Printre ei este și NetBet, dar pe lângă mesele tradiționale, la NetBet ai de acum și FREE BET BLACKJACK!

Ce este Free Bet Blackjack?

Păi așa cum bănuiești deja, este o variantă de blackjack în care jucătorul primește ceva gratis. Mai exact, primește diferite opțiuni gratis, în diferite momente ale jocului. Cele mai importante sunt:

  • DUBLARE GRATUITĂ (Free Double): această opțiune îți oferă 2x miza la o mână de start egală cu fix 9, 10, 11.
  • SEPARARE GRATUITĂ (Free Split): pentru orice pereche de la 2 la 9, jucătorul poate opta pentru separarea perechii în două mâini.

Astfel, Split și Double, tradiționalele „arme” ale celor mai bune strategii de blackjack, sunt acum și mai importante în joc. Jucătorul nu mai riscă mize adiționale pentru a juca double sau split. Folosirea lor la orice ocazie poate schimba complet cursul unei partide. Iar distracția este la cote mai înalte, cu un grad mai mare de volatilitate și asigurări multiple pentru mâinile cheie ale fiecărei sesiuni de blackjack.

Pariuri secundare

Pe lângă opțiunile principale, există patru funcții adiționale, denumite pariuri secundare. Acestea plusează la capitolul distracție, aduc mai mult suspans în joc și oferă variante de backup pentru mâinile care altfel ar fi pierzătoare la o masă de blackjack tradițională.

  • HOT 3: Plătește dacă primele două cărți ale jucătorului, alături de cartea cu fața în sus a crupierului, formează un total de 19 până la 21 de puncte.
  • 21+3: Plătește dacă primele trei cărți formează o culoare, chintă de trei sau trei cărți de un fel.
  • ORICE PERECHE: Plătește dacă primele două cărți ale jucătorului sunt o pereche.
  • DEPĂȘIRE: Se plătește dacă dealerul depășește.

Opțiunile adiționale din Free Bet Blackjack transformă jocul într-unul atractiv. Specialiștii jocului spun că strategia este de regulă mai simplă, pentru că oferă mai multe mâini dublate decât blackjackul obișnuit.

Istoria jocului Free Bet Blackjack

Varianta aceasta de blackjack a fost inventată de Geoff Hall și a fost lansată cu succes în 2012. Primul cazino care să ofere jocul a fost celebrul cazino Golden Nugget din Las Vegas. De atunci, mai multe cazinouri live, cazinouri online și săli de jocuri au adoptat formatul. Iar de curând a fost lansat și în România, pe platforma NetBet.ro, unde toți utilizatorii se pot bucura de ofertantul joc.

Accesează acest link pentru a juca Free Bet Blackjack.