Pentru cei mai mulți dintre noi, septembrie este o lună încărcată. Concediile s-au dus, proiectele și planurile se aglomerează, finalul de an se apropie și pregătirile de iarnă presează pe fiecare într-un mod aparte. Pentru a scăpa de stressul cotidian, mulți aleg să se destindă în sesiuni de jocuri online de tot felul. O categorie aparte de jocuri sunt sloturile de cazino. În special cele oferite de Netent.

Jackpot Divine Fortune
Jackpot Divine Fortune plătit la NetBet

Dacă mulți furnizori de jocuri ca la aparate se bazează pe elemente ca fructele, șeptarii și simboluri tradiționale, Netent are o retorică diferită. Jocurile lor sunt construite pe personaje din mitologia antică, personaje din cele mai populare filme, muzică. În general, jocurile Netent oferă o conexiune mai profundă pentru jucători și o distracție de calitate. De aceea, gama de jocuri Netent este preferată de mulți care vor să scape de stress și de agitația zilnică.

Un astfel de jucător a avut parte însă de o experiență cu totul superioară. Într-o sâmbătă de septembrie, dorind să se relaxeze, un jucător și-a încercat norocul pe NetBet. A prins câteva câștiguri minore la diverse sloturi, apoi a deschis Divine Fortune și a setat bet-ul la 12 lei pe rotire. La a 5-a rotire, a început nebunia. Pe ecran au apărut trei simboluri bonus și soarta a făcut să se declanșeze un MEGA jackpot progresiv de șase cifre!

Probabil că nici nu știa, dar norocosul tocmai înregistrase cel mai mare câștig din istoria cazinoului NetBet România. Într-un minut, contul lui de jucător a devenit mai consistent cu fix 927.924,81 lei. Chiar că noroc divin, chiar că joc cu nume predestinat.

De ce este Divine Fortune un slot popular?

Divine Fortune oferă o experiență superioară în comparație cu multe alte jocuri de cazino. Cu o grafică excepțională, slotul are unele caracteristici fantastice ale simbolului wild. Acesta înlocuiește toate celelalte simboluri de pe role, dezvoltă permutări câștigătoare și duce la câștiguri incrementale neașteptate.

Jucătorii Divine Fortune se bucură de runde gratuite declanșate frecvent, dar și de funcția Falling Wilds Re-spins acordată atunci când Pegasus, personaj mitologic devenit aici simbol alb, aterizează pe role.

Pentru și mai multă distracție, există funcția Wild on Wild, când jocurile gratuite continuă până când se vor termina toate simbolurile wild de pe role.

Citește și: Ghidul sloturilor NetEnt pentru începători

Alte Jackpoturi NetBet

NetBet este cazinoul din România cu cele mai multe jocuri de tip slot machine online. Alte jocuri populare de la Netent sunt Starburst, Dracula, Twin Spin, Jumanji Video Slot, Jack Hammer, Eggomatic sau Narcos, jocul bazat pe serialul cu același nume.

Pe lângă Netent, la NetBet mai sunt și alți furnizori cu jackpoturi masive. La momentul scrierii acestui text, jackpotul Wheel of Wishes de la Microgaming depășește 30 de milioane de lei, iar la Mega Moolah jackpotul se apropie de 15 milioane.

Totuși, unele dintre cele mai populare jackpoturi le au jocurile EGT, unde sunt 4 jackpoturi progresive și acestea se acordă indiferent de bet-ul participant. Adică o miză minimă poate declanșa un jackpot de sute de mii de lei. Dintre jocurile EGT cunoscute sunt Shining Crown, gama Burning Hot, Zodiac Wheel, Versailles Gold și așa mai departe.

Pachet de bun venit la NetBet

Toți noii jucători se bucură la înregistrarea pe NetBet de un generos pachet de bun venit. Primele 30 de rotiri sunt oricum gratis, fără depozit. Apoi pentru fiecare din primele 3 depuneri se oferă bonus de 100% și până la 300 de rotiri gratis.

Jucătorii NetBet pot beneficia și de promoții excelente cu premii în fiecare zi, cu runde gratis, turnee de sloturi, curse cu premii în bani cash sau beneficii exclusive în clubul jucătorilor.

Despre toate promoțiile, informații aici.