Norocul nu are dată fixă, nu-i așa? Dacă nu te mulțumește să aștepți de la o săptămână la alta extragerile loto din țara noastră, atunci poți încerca să pariezi și la loterii internaționale. Unele dintre acestea funcționează 24 de ore din 24, iar altele au extrageri zilnice, uneori chiar din cinci în cinci minute. NetBet îți prezintă mai jos câteva dintre cele mai populare loterii internaționale, unde poți plasa pariuri la cote avantajoase.

În primul rând, trebuie să știi că la loteriile din Grecia, Polonia, Italia, Spania, Ungaria, Slovacia, Franța, Cehia, Letonia și la multe altele din întreaga lume, poți paria online în orice sistem de joc, folosind orice schemă consideri norocoasă, cu mize care pornesc de la 1RON. Tot ce trebuie să faci este să deschizi un cont, să urmărești extragerile și să-ți îndupleci norocul.

Loteria Kino Grecia

Loteria din Grecia este una dintre cele mai apreciate de jucători. Asta deoarece extragerile au loc zilnic, între orele 09:00 – 22:00, din cinci în cinci minute. Acest sistem îți permite să plasezi mai multe pariuri, la diferite ore, sau chiar o sesiune de pariuri, 12 extrageri, atâtea câte sunt într-o oră. Șansele de câștig sunt mai mari în acest caz, iar rezultatele pot fi aflate chiar în aceeași zi.

Kino Grecia este o loterie de tipul 20/80. Adică de fiecare dată sunt extrase 20 de numere câștigătoare între 1 și 80. Operatorii cu ajutorul cărora poți să-ți plasezi pariul online oferă posibilitatea să alegi maxim 15 sau 16 numere pe bilet și să joci maxim 8 numere pe combinație. Sistemele maxime de joc pot fi așadar 8/15 sau 8/16. Există mai multe strategii de joc pentru această loterie. Unii jucători recomandă împărțirea tablei pe care se afișează numerele pentru alegerea seriilor de numere cel mai des extrase. Alții recomandă urmărirea extragerilor anterioare, deoarece sunt șanse considerabile ca unele numere sau combinații de numere să se repete. Principiul este însă mereu același și la această loterie, ca la oricare alta, orice strategie personală este bună.

Pe lângă loteria Kino, în Grecia poți paria online și pentru sistemul 6/49, care se bazează pe același principiu ca și cel din țara noastră. Operatorii de pariuri online oferă statistici și ponturi interesante pentru acest tip de joc. Cotele pariurilor sunt crescătoare în funcție de varianta aleasă, un număr extras din cele șase aflate pe bilet, până la 5 numere câștigătoare din cele șase extrase.

Loterii din Polonia

Populare printre jucătorii de loto sunt și loteriile din Polonia. Acestea practică același sistem de joc, Kino – 20 din 80 sau Keno – 20 din 70. La loteria Multi Polonia (20/80) sunt două extrageri pe zi, la ora 15:00 și la ora 22:40. Pentru ele se pot juca 15 sau 16 numere pe bilet. Poți alege varianta clasică de joc, dar și alte variante. De exemplu, poți plasa toată suma pe care vrei să o pariezi pe un singur număr, varianta 1/1/ Dar poți juca și sisteme mai complexe, care pot atrage câștiguri mai mari. Poți juca scheme de genul 6/15, care maximizează șansele.

La fel ca și în cazul Greciei și în Polonia poți juca la loto 6/49, cu mize pornind de la 1RON. Dacă alegi să plasezi pariul online ai la dispoziție pentru acest joc și un simulator care îți poate calcula câștigul în funcție de sistemul jucat și miza pariată.

Loteriile italiene

Numeroși operatori din industria gamblingului oferă posibilitatea de a paria la mai multe jocuri loto din Italia. Cel mai popular este Italia Keno 10eLotto 20/90, ceea ce înseamnă extragerea a 20 de numere câștigătoare din numerele cuprinse între 1 și 90. Pariurile la Keno Italia sunt foarte populare deoarece loteria funcționează non-stop. Au loc extrageri din cinci în cinci minute, fără pauze, deci poți paria și ziua și noaptea.

Dacă vrei să-ți încerci norocul la loto, un sistem interesant este și cel de 5/90. Este practicat de mai multe loterii italiene, cum ar fi: Italia Nazionale, Italia Torino, Bari, Milano, Genova, Venezia, Palermo, Cagliari, Roma sau Napoli. De obicei, la aceste loterii extragerile au loc de trei ori pe săptămână, în zile diferite. Cotele pentru pariuri sunt diferite la fiecare operator. Înainte de a plasa pariul, poți vedea ce sumă ai putea câștiga în funcție de schema pe care pariezi. De exemplu: 1/6 sau 5/6.

Cum afli dacă ai câștigat

Un avantaj al pariurilor loto online este acela că în contul tău balanța financiară se actualizează automat atunci când câștigi. Dacă vrei să afli care numere din cele jucate au fost câștigătoare, poți vedea istoricul pariurilor tale și rezultatele extragerilor publicate pe site. Poți în acest fel să-ți construiești un fișier în care să faci propria statistică și mai apoi să aplici o strategie.

Petru extragerile la loteria italiană poți, dacă ești nerăbdător, să urmărești extragerile live pe netbet.ro. Este singura casă de pariuri loto online licențiată pentru a transmite extragerile în timp real. Deci poți să simți adrenalina și în acest fel.