Sezonul 2020 al Campionatului Național de Raliuri s-a încheiat în forță, cu Raliul Moldovei Bacău. Echipajul format din Dan Gîrtofan și de această dată Miță Lăzărescu a câștigat ultimă etapă după o cursă foarte bună. Astfel, Dan Gîrtofan este, în acest sezon, vicecampion al CNR, câștigător al titlului la clasa RC2 și învingător în ultima etapă. Felicitări!

masina-raliul-bacaului

După cum declară chiar el, „Sunt foarte bucuros că am reușit să închei un an foarte dificil cu o victorie de etapă, ceea ce mi-a adus și titlul la clasa RC2, pe lângă cel de vicecampion obținut după runda trecută. A fost o decizie de ultim moment de a participa la această cursă. Una în care nu am avut plăcerea de a-l avea în dreapta pe Tudor Mârza, partenerul obișnuit, care a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.”

Pe această cale, îi dorim lui Tudor Mârza însănătoșire grabnică și îi mulțumim pentru un sezon în care, alături de Dan Gîrtofan, a făcut spectacol pe trasee.

Din evoluția echipei Gîrtofan/Lăzărescu în etapa băcăuană nu a lipsit, bineînțeles, adrenalina. Strategia gândită de echipă s-a dovedit însă câștigătoare, emoțiile au fost lăsate în urmă, iar victoria a fost de partea celor doi.

girtofan-raliul-bacaului

„Am început bine prima zi. Una cu probe destul de casante. Am reușit să profităm de problemele pe care le-au avut contracandidații noștri la primele locuri și să ne asigurăm o distanță de siguranță pentru a ataca a doua zi cu mai multă încredere. Nu am fost scutiți de probleme nici noi, având o ieșire pe 2 roți pe un viraj pe PS2. A doua zi am încercat să gestionăm avantajul pe care îl aveam și să nu riscăm foarte mult.”

Ne bucurăm că am putut susține evoluția lui Dan Gîrtofan care, chiar și într-un context mai puțin favorabil cum a fost cel din acest an, și-a adjudecat 6 prezențe pe podium din 6 posibile.

A contat foarte mult că am găsit un partener de nădejde precum NetBet, care, alături de alți parteneri mai noi sau mai vechi, ne-a asigurat liniștea de care aveam nevoie pentru a obține rezultate frumoase. Și țin să le mulțumesc foarte mult pentru asta. De asemenea vreau să-i mulțumesc lui Tudor, lui Miță, echipei tehnice, dar și fanilor pentru susținere și pentru că au pus umărul în transforma un an ciudat în unul bun”, a conchis Dan Gîrtofan.

Plăcerea a fost și de partea noastră în acest sezon nebun!

podium-raliul-bacaului