Bau!!! Halloween-ul e aproape aici, iar cum la NetBet Casino pregătirile pentru sărbătorile importante se fac din timp, ți-am pregătit o listă cu 5 sloturi pe care nu trebuie să le ratezi!

Lanterna lui Jack, Dracula, familia Addams, circarii groazei și vrăjitoarele dulciurilor s-au adunat pe platforma NetBet, pentru a savura nenumăratele premii însângerate. Furnizorii de top te invită la petrecerea câștigurilor, în cea mai terifiantă noapte din an! Ești pregătit să te alături?

Halloween Jack

Slot Halloween Jack

Cimitirul NetBet a fost blestemat! La fiecare câștig, Halloween Jack te va lega de mormânt și te va lăsa pradă spiritelor întunecate. Vei vedea cum morții ies din pământ agățându-se de clasicele simboluri de piatră (A, K, Q, J, 10) și vei auzi strigătele lor lipsite de viață ce vor cuprinde întreaga grilă de joc 5×3. Dacă reușești să deschizi 3 cufere blestemate, vei fi eliberat cu 10 Runde Gratuite. Să nu crezi că ai scăpat! Ca să ieși din cimitir, te așteaptă simboluri cu adevărat îngrozitoare! Câinele iadului, fiorosul Jack și întruchiparea Morții te urmăresc cu ajutorul luminii pe care lanterna opțiunilor speciale o face peste cadavrele putrezite. Dacă este nevoie, se vor mări pe o întreagă rolă de joc și te vor bântui chiar și când te vei întorce acasă.

Fii pregătit să trăiești o noapte de coșmar în compania celor mai morbide creaturi ale întunericului!

Circus of Horror

Circul ambulant Game Art prezintă cel mai nou spectacol al morții! Sângele, instrumentele de tortură și râsetele violente sunt la ordinea nopții! Cuțite sunt aruncate la întâmplare pe grila de joc, iar unele dintre ele vor mutila fețele circarilor Wild. Sângele va murdări toate rolele și va opri simbolul lovit pe timpul respectivei runde. Chiar și așa, reprezentațiile de groază ale circului nu se vor termina niciodată! Vei fi obligat să participi cu până la 15 Runde Gratuite, acolo unde teroarea câștigurilor va fi amplificată cu un multiplicator de x3. La unele rotiri, sângele va curge fără oprire… Este sângele spectatorului de dinaintea ta! Oricum nu ai de ales. Vei ajunge inevitabil în runda Bonus al scaunului electric unde va trebui să alegi între 9 părți ale corpului pe care să le electrocutezi.

Probabil că nu vei mai ieși cu viață de la spectacolul circului de groază, dar cu siguranță vei aduna foarte multe premii însângerate!

Dracula

Cum ar putea să lipsească din lista noastră de Halloween, un joc slot cu faimosul Conte Dracula? Nicăieri în lume, poveștile cu vampiri și strigoi nu au reușit să stârnească o imaginație mai bogată ca cea creată în jurul Castelului Bran. Îi mulțumim autorului Bram Stoker dar și furnizorului NetEnt care a creat acest slot cu totul special! În timp ce pe străzile pietruite ale Transilvaniei, stolul de lilieci își alege următoarea victimă, Dracula așteaptă la Castel următoarea gură savuroasă de sânge proaspăt. Nu îi place atunci când norocul îți zâmbește cu combinații câștigătoare, așa că ar fi bine să te ferești de mușcătura lui mortală. Ai 40 linii de plată și nenumărate Runde Gratuite pe care să te ascunzi atunci când este activată funcția specială. Ferește-te și de liliecii care vor zbura peste grila de joc, lăsând în urmă același simbol aleatoriu!

Chiar dacă va fi lună plină și multă ceață, echipează-te cu mult usturoi, găsește cel mai ascuțit țăruș și pornește către Castelul Premiilor!

Spooky Family

Încă din anii 80, pentru familia Addams, Halloween-ul este în fiecare zi! Morbidul, bizarul și teribilul reprezintă normalitatea, iar macabrul este celebrat cu regularitate în cimitirul din spatele casei. Nimic nu pare să îngrozească membrii familiei. Nici măcar simbolul Wild al slotului Spooky Family. Chiar dacă este declanșat și atunci când nu sunt înregistrate câștiguri, simbolul Scatter pare să primească toată atenția, plătind oriunde pe role. În plus, Gomez, Morticia, Lurch, Wednesday și Pugsley vor hrăni pe rând animalele de companie, cu câștiguri de până la 250.000 RON! Și tocmai când vei începe să te obișnuiești cu Casa Bonus, curioasa mână Thing va apărea aleatoriu după orice plimbare în cimitir. Va declanșa un bonus instant de până la 10.000 RON!

Dacă și pentru tine morbidul este un stil de viață, alătură-te familiei Addams în aventura câștigurilor înspăimântător de mari!

Happy Halloween

Slot Happy Halloween

Dulce, fermecător și ceva absolut înfricoșător! Furnizorul Play’n Go ne demostrează că Halloween-ul nu este întotdeauna despre monștrii și personaje ucigașe. A creat astfel, un slot pe gustul tuturor! Toate personajele pe care le cunoști ca fiind fioroase, pot fi îmblânzite rapid, cu cele mai dulci și suculente câștiguri. Combinații de prăjituri cu jeleu, fructe cu ciocolată, acadele și foarte multe torturi gustoase se vor forma pe toate cele 50 linii de plată, iar dovleacul Joker este aici să se asigure de acest lucru. El va substitui toate simbolurile mâncate de monștrii pofticioși. Chiar și așa, în centrul atenției se află frumoasa vrăjitoare a casei de turtă dulce. Dacă te invită într-un sejur de 20 de Runde Gratuite, este important să ai grijă cât mănânci… S-ar putea să fi tu următorul desert!

Pregătește-ți contul NetBet pentru cel mai dulce festin al lunii Octombrie!