Doamnelor și domnilor, s-a dat din nou coroana și îndrăgitul joc Shining Crown are o nouă prințesă din această săptămână! Asta după ce Bianca, o fidelă jucătoare NetBet, a reușit să dea lovitura și să câștige 104.600 lei.

Succesul nu a venit într-o rundă jackpot progresiv așa cum s-ar aștepta mulți. Ci într-o rotire simplă. Una, dar bună, cum se spune.

În urma acestui succes, tânăra pasionată de jocuri online slot a încasat un câștig de șase cifre. Cu această ocazie, a fost foarte amabilă să ne răspundă la tradiționalul nostru interviu.

Bianca Ciobanu
Bianca Ciobanu

„Îmi tremurau mâinile”

Felicitări pentru această reușită excelentă. Cu cine avem plăcerea?

Mă numesc Bianca Ciobanu.

Recent ai prins un câștig mare pe NetBet. Care a fost prima reacție atunci când ai câștigat?

Când am văzut că am câștigat, nici nu îmi venea să cred. Îmi tremurau mâinile de emoție.

Când ai început să joci NetBet?

La NetBet joc de aproximativ cinci ani.

Ce îți place cel mai mult la NetBet Cazino?

Cel mai mult îmi place că se acordă foarte multe bonusuri și sunt foarte multe jocuri disponibile.

Care este jocul preferat?

Nu pot spune că am un joc preferat, dar există un furnizor preferat, și acela este EGT.

Ce sfat ați oferi celorlalți jucători de pe Cazino Netbet? 

Dacă vor să câștige, trebuie să joace. Dar să aibă o limită.

Care este secretul succesului Shining Crown?

În fiecare minut, jucători din multe locuri își încearcă șansa la jocul Shining Crown. De altfel, este unul din cele mai populare jocuri în ultimul an, dacă nu cumva cel mai popular slot de casino în acest moment în România.

Și nu e de mirare. Animațiile simple și elementele familiare asigură relaxarea pentru cei care vor să se destindă de la stressul de zi cu zi. Iar magia coroanelor pe rolele 2, 3 și 4 adaugă senzațiile extra pe care orice slot reușit le are în „rețetă”.

Dar cel mai interesant element în Shining Crown este jackpotul progresiv. De fapt să spunem jackpoturi progresive, pentru că sunt 4 asemenea câștiguri disponibile la orice spin. Spre deosebire de alte câștiguri progresive, acestea pot să se declanșeze indiferent de miză. Adică marele jackpot poate fi luat și cu un bet minim de 0,40 de lei.