Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai bine cotați fotbaliști ai momentului. Pentru fanii săi, Ronaldo este, în fapt, cel mai bun, om al recordurilor de pe teren și din afara lui. Tocmai pentru acești fani înfocați, am pregătit un test! Crezi că îl cunoști pe CR7 suficient de bine?

meci-cristiano-ronaldo

 

Fie că îi urmărești toate meciurile de la cap la coadă, fie că știi despre ele doar din mediile sociale sau de la televizor, Ronaldo nu are cum să treacă neobservat. Dacă viața și cariera lui te atrag, ți-am pregătit testul de mai jos. Crezi că știi deja toate răspunsurile din acest test despre Ronaldo? Sau vei afla din explicațiile răspunsurilor greșite lucruri pe care nu le știai despre starul portughez? Să vedem!


S-ar putea să îți placă și:

👉 Test despre Liga Campionilor

👉 Test despre derbyul Liverpool – Man Utd

👉 Test despre Lionel Messi

👉 Test despre Maradona


 

Despre fotbalist

Cristiano Ronaldo este un fotbalist portughez născut pe 5 februarie 1985 în Sao Pedro, Funchal, pe insula Madeira. A jucat pentru Sporting, Manchester United, Real Madrid, iar din 2018 joacă pentru Juventus. De mic s-a remarcat prin stilul său de a juca fotbal, rapid și îndemânatic. A înscris sute de goluri în cariera sa și este renumit și pentru acțiunile filantropice pe care le întreprinde. La momentul de față, este unul dintre cei mai apreciați fotbaliști la nivel mondial și unul dintre cei mai buni marcatori.