Maradona este o legendă care a depășit limitele terenului de fotbal. Este spectacolul fotbalistic, este stăpânul balonului, omul recordurilor și omul cu vorbele la el. Cunoscut atât pentru capacitățile sale de a stăpâni mingea, cât și pentru recorduri neoficiale cel puțin uimitoare, Diego Maradona va rămâne mereu în memoria colectivă precum un fotbalist legendar.

maradona-tricou

Iar pentru fanii adevărați, am pregătit testul de mai jos. De la recorduri de toți știute, până la titluri mai mult sau mai puțin oficiale, pe toate le găsești în testul pregătit. Dacă ți-au plăcut rezultatele sau dacă pur și simplu vrei să le arăți și prietenilor tăi, un share este binevenit! 🙂 Ești pregătit?


S-ar putea să îți placă și:

👉 Testul despre Liga Campionilor

👉 Testul despre El Clasico

👉 Testul despre Lionel Messi

👉 Testul despre Cristiano Ronaldo

👉 Testul despre Rafael Nadal

👉 Testul despre Simona Halep


Despre Maradona

Diego Armando Maradona este o legendă a fotbalului. Născut pe 30 octombrie 1960 în Lanus, provincia Buenos Aires, Argentina, Maradona și-a dedicat întreaga viață pasiunii pentru fotbal. A jucat pentru Argentinos Juniors,  Boca Juniors, Barcelona, Napoli, Sevilla, Newell’s Old Boys și echipa națională a Argentinei (U20 și seniori). A marcat sute de goluri și s-a făcut remarcat pentru tehnicile de joc și ușurința driblingului. A încetat din viață pe 25 noiembrie 2020, în Dique Lujan, Argentina, lăsând în urmă o moștenire inegalabilă pentru lumea sportului.