Rafael Nadal este mai mult decât un tenismen, este un simbol al sportului alb. Și cum el este printre cei mai apreciați tenismeni din lume,am pregătit un test despre el!

nadal-meci

Dacă tenismenul se numără printre preferații tăi, te provocăm să răspunzi întrebărilor din test! De la aspecte cunoscute, până la curiozități despre Rafa, le vei găsi pe toate în acest test pe care l-am creat special pentru tine. Pregătit?


S-ar putea să îți placă și:

👉 Testul despre Simona Halep

👉 Testul despre Novak Djokovic


 

Despre sportiv

Rafael Nadal este unul dintre cei mai de succes tenismeni din lume. Împreună cu Djokovic și Federer, face parte din topul celor mai buni tenismeni din toate timpurile. Nadal Djokovic este unul dintre cele mai disputate meciuri de tenis din era Open. De fiecare dată, cei doi își țin fanii atenți asupra fiecărei mișcări din meci. Rivalitatea Nadal Djokovic face față cu brio acestui test al timpului. Acest lucru i-a transformat pe cei doi în cei mai apreciați tenismeni.

În ceea ce privește cariera, Rafael Nadal a început de la vârste fragede să se pregătească pentru succesul de astăzi. Cel mai bine se descurcă pe zgură. Numeroasele reușite pe care le-a avut pe această suprafață i-au adus lui Nadal numele de “Regele zgurii”. Spre deosebire de Nadal, Djokovic se descurcă cel mai bine pe ciment, dar tocmai diferențele dintre cei doi fac ca meciurile disputate împreună să fie atât de spectaculoase. Dacă ți-a plăcut acest test pe care ți l-am pregătit, distribuie-l către prietenii tăi!