Simona Halep este una dintre cele mai bune tensimene din lume. Cu o carismă uimitoare pe teren și în afara lui, ea a cucerit inimile multor împătimiți ai sportului alb, la nivel internațional. Fie că urmărești cu sufletul la gură fiecare secundă din meciurile ei, fie că este o sportivă pe care pur și simplu o apreciezi, am pregătit un test pentru tine.

meci-simona-halep

Simona Halep, numărul 3 WTA (februarie 2021), este printre sportivele cu cei mai mulți și împătimiți fani din lumea tenisului. Își trăiește victoriile și înfrângerile cu aceeași maturitate și ne face pe toți să realizăm că “Așa e în tenis!” e mai mult decât o simplă zicală. Pentru fanii Simonei, am pregătit un test. Iar dacă ai citit până aici, înseamnă că ești pregătit. Să începem să descâlcim misterele acestui test!

S-ar putea să îți placă și:

👉 Test despre Novak Djokovic

👉 Test despre Rafael Nadal

Despre sportivă

Simona Halep este una dintre cele mai bune jucătoare de tenis la nivel mondial. Născută și crescută în Constanța, sportiva româncă a pus încă din copilărie sportul pe primul loc și s-a pregătit pentru performanță. Atunci când ești fan Simona Halep, “meci” înseamnă cel mai adesea o confruntare titanică pe care sportiva româncă o poartă cu unele dintre cele mai titrate tenismene din lume. Prin jocul ei, Simona Halep a câștigat inimile împătimiților sportului alb. Alături de Ashleigh Barty, Naomi Osaka, Serena Williams și multe alte sportive din prima linie, Simona este un atlet complet, pentru care performanța e pe primul loc.