Novak Djokovic este unul dintre cei mai buni sportivi din lume la ora actuală. Considerat a face parte din top 10 al celor mai buni jucători de tenis din toate timpurile, Nole este recunoscut atât pentru recordurile pe care le deține în sport, cât și pentru priza pe care o are la public.

nole-aussie

Cu o pasiune ce se întinde pe decenii și numeroase reușite pe teren, Nole se bucură de susținerea multor fani. Iar dacă citești și tu acest articol, înseamnă că te numeri printre ei. Consideri că știi totul despre legendarul tenismen sârb? Atunci ai nimerit perfect, pentru că am pregătit un test pentru tine! Cu întrebări pentru toate gusturile, acest test creat de NetBet despre Novak Djokovic te așteaptă să îl rezolvi. Ești pregătit? Game, set, meci!

S-ar putea să îți placă și:

👉 Testul despre Simona Halep

👉 Testul despre Rafael Nadal

Despre sportiv

Novak Djokovic este un tenismen sârb de renume mondial, născut pe 22 mai 1987 la Belgrad. A început să joace tenis de la o vârstă fragedă și și-a dedicat întreaga carieră obținerii rezultatelor de top. Este tenismenul cu cea mai longevivă prezență în topul ATP (311 săptămâni în martie 2021) și unul dintre cei mai îndrăgiți atleți de către publicul larg.