Pentru S.A., un tânăr jucător înregistrat pe NetBet Casino, să spunem că 2021 a început… binișor… Cu un jackpot de 481.617,19 RON!

La 30 de ani, norocosul pasionat de sloturi se relaxa într-o seară de ianuarie având deschis pe dispozitiv 20 Super Hot. Când a început sesiunea, nici nu bănuia că una din rotirile jocului avea să îi aducă succesul cel mai mare!

Cum surpriza se produce când te aștepți mai puțin, așa i-a zâmbit soarta și lui S.A. „Joc pe platforma NetBet de aproape 4 ani. Mi-a plăcut fiindcă sunt multe jocuri ți mulți provideri, deci ai de unde alege!”, a spus acesta pentru blogul nostru.

S.A. ne-a povestit pe scurt ce s-a întâmplat în seara în care a dat lovitura: „Am avut pur și simplu noroc, fiindcă poți participa la Jackpot Cards de «n» ori și să nu nimerești marele premiu. Prima dată am crezut că am nimerit cartea de treflă. Abia după 2-3 minute mi-am dat seama bă am nimerit în sfârșit Jackpotul cel mare EGT♤. M-au cuprins emoții foarte mari, până la tremuratul mâinilor. Este cel mai mare premiu câștigat vreodată de mine.”

Proaspătul membru NetBet Hall of Fame s-a gândit deja ce va face cu banii. „Cel mai probabil îi voi investi într-un imobil”, a precizat el. Totodată, a avut un mesaj pentru alți jucători ai cazinoului NetBet: „jucătorilor de pe platformă le urez câștiguri multe și să nu își aloce toate resursele jocurilor de tip slot!♤♤♤.”

Jackpoturile EGT se pot câștiga cu orice miză

Notabil lucru, S.A. juca pe miză de 1 RON per rotire când a reușit să prindă runda jackpot. Informația confirmă încă o dată că la jackpoturile EGT se poate câștiga marele premiu cu aproape orice miză.

Pentru a câștiga un jackpot EGT, este suficient ca jucătorul să fie conectat la un slot al furnizorului și să ruleze la o miză eligibilă. Pe NetBet, aceasta este între 0,10 lei și 5.000 de lei per rotire.

Jackpoturile EGT sunt de 4 valori distincte, corespunzătoare fiecărei suite dintr-un pachet de cărți. De la mic la mare, jackpoturile se ordonează astfel: cel de treflă, cel de caro, cel de cupă și cel de pică.

Jackpoturile EGT sunt progresive. Adică din fiecare rotire jucată în NetBet la un joc EGT, o parte din miză intră în jackpoturi. Astfel, acestea pot să atingă valori foarte mari, chiar dacă se declanșează frecvent.