Nu mai este meciul care decide titlul, dar derby-ul dintre Dinamo și FCSB rămâne și azi o delicatesă a campionatului intern. Tu ce ai paria la acest joc?

Dinamo se află într-o zonă liniștită a clasamentului, pe un obscur loc 9. A fost un sezon groaznic până acum, instabilitatea financiară a distrus orice obiectiv. Și totuși „câinii” sunt la 3 puncte de un loc de play-off. Miza mai mare este însă pentru FCSB. Lideri la zi, roș-albaștrii au de dus un război lung pentru titlu și un pas greșit poate costa extrem de mult.

Dinamo pare în revenire de formă, cu două victorii în ultimele două meciuri. În schimb, FCSB l-a vândut pe Dennis Man la Parma și acest lucru ar putea afecta tot mecanismul ofensiv.

E greu de prezis un rezultat final, dar poate că e mai simplu de intuit un meci de luptă și dăruire. De aceea, propunem 5 pariuri cu cote speciale, mărite. Astfel, toți pariorii NetBet au șanse mai bune pe meci și pot trăi la maxim partida:

România | Liga 1 | Dinamo București vs FCSB | 3 Februarie 2021, 20:45

Pariu special Cotă specială mărită Cotă veche
Scor corect la pauză: 0-0 3.35 (vechea cotă 2.55)
Peste 0.5 lovituri penalty 3.10 (vechea cotă 2.37)
Peste 0.5 cartonașe roșii 4.40 (vechea cotă 3.40)
FCSB marchează în ambele reprize 3.80 (vechea cotă 2.90)
Scor corect oricând: 1-1 3.35 (vechea cotă 2.57)

Acesta este primul din cele două meciuri directe jucate de Dinamo și FCSB în termen de o săptămână. A doua partidă va avea loc în 10 februarie, contând pentru Cupa României.

Pentru oferta completă de pariuri, vizitează NetBet.ro.