Avem vești bune pentru tine! Alea iacta est, cum ar fi zis Cezar. Adică zarurile au fost aruncate. Backgammon, sau clasicul joc de table, este acum disponibil și în versiunea online doar pe platforma NetBet. Astfel, NetBet devine primul cazino online din România care include în variantă digitală și acest joc drag al românilor. Tablele pot fi catalogate cu ușurință ca sport național neoficial, asta pentru că regulile sunt ușor de înțeles, adrenalina este mare, iar jocul te ține prins pe întreg parcursul său.

Tablele sunt plăcute de toată lumea, indiferent de categoria de vârstă, iar faptul că acum poți juca online, cu alți pasionați, transformă jocul într-o experiență și mai palpitantă.

table online pe bani reali

Tablele online – cum funcționează?

Principiul de funcționare al backgammon este foarte simplu: intri în contul tău NetBet, selectezi jocul de table și creezi propriul joc. Poți selecta punctajul dorit pentru câștiguri, timpul de joc, timpul de pas, miza (care trebuie să fie de minimum 5 lei), iar odată ce apeși „creare”, tot ce mai trebuie să faci este să aștepți ca un alt jucător să ți se alăture. Restul e distracție!

Interfața online replică foarte bine jocul real de table. Poți inclusiv să deselectezi opțiunea automată de dat cu zarurile și să activezi butonul Roll. Acest buton îți permite să dai manual cu zarurile și să adaugi un plus de adrenalină jocului. Tot jocul este comandat cu ajutorul mouse-ului. Odată ce apeși Roll și zarurile au fost aruncate, poți muta piesa aleasă cu clic dreapta (pentru cifra cea mai mică de pe zaruri) și clic stânga (pentru cifra cea mai mare de pe zaruri). Folosind rotița de mijloc a mouse-ului, vei muta piesa pe poziția aferentă sumei cifrelor de pe zaruri. Dacă ai pierdut, nu te teme – poți să ceri adversarului tău revanșa.

Istoria jocului de table online

Predecesori ai jocului de table au fost descoperiți încă din vremea Egiptului Antic și a Regatului Mesopotamiei. Jocul de table așa cum îl știm noi a apărut undeva în secolul XI al erei noastre, iar de atunci și până acum a ținut mulți oameni cu sufletul la gură prin simplitatea regulilor și satiafacția câștigului.

Acestea fiind zise și zarurile fiind aruncate, îți urăm mult noroc!

Echipa NetBet