NetBet Blog Romania

5 sloturi cu tematică insiprată din Roma Antică

Conform legendelor, orașul Roma a fost întemeiat de către Romulus și Remus, doi gemeni care au fost crescuți de către o lupoaică. Se consideră că au purces la fondarea Romei pe Tibru la data de 21 aprilie 753 î.Hr. De-a lungul secolelor această dată legendară a fost sărbătorită în fel și chip, astăzi fiind cunoscută ca și Crăciunul Romei. Aici la NetBet Casino ne alăturăm festivităților și omagiem acest Crăciun din aprilie cu top 5 cele mai bune sloturi cu tematică inspirată din Roma Antică.

Rome: The Golden Age

Produs de NetEnt și lansat relativ recent (februarie 2021) acest slot este deja popular. Mai mult, are toate ingredientele pentru a deveni un hit în cazinourile online. De ce? Secretul său constă în gameplay-ul incitant și potențialul ridicat de plată. Un slot cu 5 role, 20 de linii de plată care se joacă pe o grilă unică 3-4-5-4-3. Simbolurile în stil roman sunt captivante, iar monedele de aur care se acumulează în bara de progres sunt cireașa de pe tort. La fiecare 200 de monede acumulate, multiplicatorul care va fi aplicat în timpul Rundelor Gratuite crește. Acesta poate ajunge până la incredibila valoare de 1000x. Iar plățile acestui joc ajung până la de 100.000 de ori miza plasată într-o singură rundă. Cu puțin noroc, Rome: The Golden Age te va urca pe culmile succesului!

Rome: Caesar’s Glory

Gaius Julius Caesar, cel mai mare politician roman și general al tuturor timpurilor, legenda vechiului Imperiu Roman te-a convocat să i te alături. Vei participa la campania sa glorioasă, în slotul produs de Playson, Rome: Caesar’s Glory. Dacă te va asista și zeița Fortuna, Caesar-ul Wild îți va arăta cum să câștigi pe toate cele 64 de linii de plată. Avansează în cuceriri și declanșează rundele gratuite cu role oglindite. Vei obține cu siguranță partea ta din comorile imperiale dacă ai suficient curaj încât să stai umăr la umăr cu cel mai glorios comandant din Roma Antică!

Legendary Rome

Preferi un gameplay mai clasic? Sloturile EGT nu dezamăgesc niciodată. Și, evident, chiar și acest furnizor a dedicat un joc Romei Antice. Legendary Rome este un slot cu grilă standard 5 x 3 și 20 de linii de plată fixe. Colosseumul wild înlocuiește orice simbol cu excepția scatterului lupoaică. Atunci când pe role aterizează cel puțin 3 lupoaice, jocul va declanșa 5 sau 10 rotiri gratis cu caracteristici speciale. Legendary Rome este dotat și de funcție de dublaj și, ca orice alt joc produs de EGT, de mult râvnitele jackpoturi progresive Jackpot Cards. Acestea pot fi declanșate în orice moment, aleatoriu, indiferent de miză. Au 4 nivele, iar cele două jackpoturi cu valori superioare, inimă roșie și neagră, pot atinge valori spectaculoase.

Gladiator: Road to Rome

Gladiator: Road to Rome este continuarea în lumea sloturilor online a ultra-popularului film Gladiator, regizat de Ridley Scott, cu Russell Crowe în rolul Generalului Maximus Decimus Méridius. Este unul dintre cele mai populare jocuri ale furnziorului Playtech. Are o grilă cu 5 role și 25 de linii de plată. Wilduri stivuite gladiator, runde gratuite, multiplicatori de câștig, runde bonus. Dar ceea ce îl face cu adevărat special este jackpotul progresiv. Dacă ai norocul ca pe role să aterizez 9 coifuri de aur, acesta va fi al tău. În momentul în care scriem acest articol, jackpotul valorează peste 2.200.000 de lei. Ce zici, e demn de un nobil din Roma Antică?

Wild Gladiators

Pragmatic Play te invită să urmărești luptele gladiatorilor încununate cu bonusuri imense, unde toate câștigurile pot beneficia de un multiplicator de până la 10x. Wild Gladiators este un slot cu format 5 x3 și 25 de linii de câștig fixe. Vine în plus cu o rolă adiacentă cu multiplicatori. Luptă pentru libertate în runda Super Wild în timpul căreia un simbol Wild va apărea garantat pe role! Punctul culminant al luptei este funcția de rotiri gratuite, în care poți juca până la 10 rotiri cu un multiplicator de maxim 10x. Dar, partea cea mai bună a acestui joc este că în timpul rundelor gratuite poți declanșa runde adiționale nelimitate și câștiguri de până la 4000 de ori miza plasată în timpul unei singure runde. Cucerește arena și încununează-ți victoria cu câștiguri spectaculoase!

 

Ți-a plăcut topul nostru? S-ar putea să îți mai placă și:

👉 5 sloturi cu mașini

👉 Top jocuri de jucat în casă în perioada Paștelui

👉 Top 5 sloturi online inspirate de filme de succes

Exit mobile version