Microgaming nu este doar unul dintre cei mai vechi dezvoltatori de sloturi online ci și unul dintre cei mai de succes. Compania Microgaming a fost recunoscută încă din 1994 ca fiind un pionier în domeniul sloturilor online, când a creat primul software de cazinou pentru web. De atunci și până acum au creat o varietate uriașă de jocuri de cazinou unice. Iar experiența Microgaming își spune cuvântul și în segmentul jocurilor de cazino pentru mobil. Jocurile lor sunt perfect optimizate pentru orice mediu. Este o companie extrem de flexibilă, cu un pas înaintea concurenței și întotdeauna receptivă la nevoile clienților de pretutindeni. Iar, în cazinoul NetBet, în acest moment, poți găsi peste 100 de sloturi marca Microgaming.

Microgaming

Sloturi de top de la Microgaming

Microgaming nu duce lipsă de diversitate de produse. Are o selecție largă de jocuri distractive de oferit clienților săi. Sloturile bazate pe tot felul de teme, care prezintă diverse stiluri artistice, caracteristici de joc și bonusuri sunt mereu în selecțiile de jocuri populare din cazinouri. Pe scurt, când vine vorba de crearea de jocuri de păcănele online foarte ușor de jucat și distractive, Microgaming știe de ce este nevoie pentru a capta atenția jucătorilor. Studioul creează jocuri de înaltă calitate de ani de zile și nu dă semne de încetinire. Dacă nu cunoști încă sloturile Microgaming sau dacă ești în căutarea următorului joc grozav pe care să-l încerci, iată câteva recomandări de sloturi Microgaming de top pe care ar trebui să le încerci:

Thunderstruck II

Pregătește-te pentru o explozie de premii, simboluri Wild, rotiri gratuite și multiplicatori. 243 de linii de plată și mize flexibile care îți deschid calea către 2.400.000 RON. Acest slot este dinamic, interesant și presărat pe alocuri cu efecte speciale. Simbolul Thunderstruck îți aduce cea mai mare plată, atunci când reușești o combinație de elemente și anume un payout de 1000 de fise. Acest simbol are funcție de Wild și plătește dublul câștigului rezultat. Următoarele simboluri cu un payout semnificativ sunt Zeii Odin și Thor.

Immortal Romance

Immortal Romance este unul dintre cele mai interesante jocuri ca la aparate online la care te vei juca. Cu siguranță te va hipnotiza și vei trăi intens povestea de iubire interzisa, alături de caracterele principale Amber, Michael, Troy și Sarah. Slotul este construit pe o grilă de joc 5×3 și vine cu nu mai puțin de 243 de linii de plată. Gameplay-ul este rapid și captivant. Fiecare rotire scrie o altă pagină despre romantismul vampiresc. Și, cu puțin noroc ai putea ajunge la finalul cărții, unde te așteaptă un jackpot fix de 1.822.500 RON.

Game of Thrones

Fanii serialului de la HBO au ocazia sa retrăiască momentele epice din film, iar jucătorii profesioniști vor aprecia intensitatea câștigurilor și rundele bonus cu rotiri gratuite și multiplicatori. Acest slot le are pe toate. Pe lângă rundele gratuite și jocurile bonus, cele 243 de posibilități de câștig oferă plăți satisfăcătoare. Simbolurile speciale sunt dotate cu funcții suplimentare și plăți adiționale, iar pictogramele de baza se organizează des pe role și oferă venituri considerabile. Coloana sonoră, preluată direct din film, completează atmosfera jocului, iar efectele speciale sunt tocmai potrivite tematicii.

Jackpoturi progresive cu sume uluitoare

Microgaming operează una dintre cele mai mari și mai profitabile rețele de jackpoturi progresive de pe piața sloturilor online. De-a lungul anilor, sloturile din rețeaua de jackpoturi progresive de la Microgaming au plătit echivalentul a peste 1 miliard de lire sterline în premii, jucătorilor din întreaga lume. Zilnic, în cadrul diverselor tipuri de jackpoturi progresive sunt acordate peste 7000 de premii! Există peste o duzină de tipuri de jackpoturi, două dintre acestea fiind cele mai generoase:

Wowpot – un tip de jackpot progresiv cu patru niveluri, care oferă un premiu maxim de 2 milioane de euro. Din seria WowPot, unele dintre cele mai populare titluri (prezente și pe NetBet) sunt Wheel of Wishes, Sisters of Oz și Book of Atem.

Mega Moolah – Aici au fost câștigate unele dintre cele mai mari premii din istoria cazinourilor online. Există cinci niveluri în această rețea, cel mai mare, Mega, plătind în 2018 suma impresionantă de 18.915.721 €. Unele dintre cele mai populare jocuri din această serie sunt Absolootly Mad și bineînțeles, jocul original Mega Moolah.

Cele mai mari inovații ale Microgaming

O companie care este prezentă pe piața cazinourilor online de atât de mult timp precum Microgaming nu poate să nu fie responsabilă și de unele inovații revoluționare. Printre cele mai importante, menționăm:

Sloturile de marcă – Tomb Raider a fost primul joc de păcănele online de marcă, lansat în 2005. Înainte ca Microgaming să încheie un parteneriat cu Square Enix, niciun alt studio nu lansase un joc bazat pe o marcă existentă. Au dat startul unei tendințe uriașă care continuă să prevaleze pe piața sloturilor online. Jocurile ca la aparate Microgaming, precum Street Fighter, Resident Evil și Plants Vs Zombies, sunt doar câteva dintre titlurile care se bazează și ele pe jocuri video. Cu toate acestea, filmele, emisiunile de televiziune și muzicienii tind să fie cele mai populare jocuri de marcă existente în acest moment.

Funcția Hyper Hold – diverse sloturi din studiourile Microgaming dispun de funcția Hyper Hold. Acesta este un bonus în stil Money Train, în care colectezi simboluri pe role – fiecare cu propria valoare în bani.

Funcția Hyperspins – jocuri precum Book of Oz sunt printre puținele sloturi de pe web care dispun de o mecanică respin personalizată. Aceasta este o exclusivitate Microgaming, permițând jucătorilor să țină anumite role în loc pentru a ajuta la obținerea unor câștiguri mai mari și pentru a declanșa mai ușor rotiri gratuite.

NobleWays – Înainte ca jocurile Megaways să cucerească jucătorii din întreaga lume, Microgaming a experimentat cu propria mecanică de joc unică. Și, chiar dacă Nobleways nu a prins cu adevărat, a fost o mare încercare de a aduce ceva nou pe piață prin jocul Mayan Eagle Nobleways.

Premii mari de la Microgaming

În calitate de lider al industriei, Microgaming oferă una dintre cele mai mari selecții de jocuri de cazino. Compania găzduiește titluri uriașe. Oferă un mix unic de conținut atrăgător și jackpoturi progresive. O rețetă de succes, care ține jucătorii în suspans și mereu dornici de mai mult. Magi ai designului și dezvoltării, cei de la Microgaming au conceput jocuri fantastice cu caracteristici și personaje iconice. Compania continuă să aducă pe piață sloturi noi și inovatoare și, la fel ca și jucătorii de sloturi, suntem încântați de fiecare dată când Microgaming scoate un joc nou.

 

Ți-a plăcut postarea noastră? S-ar putea să te intereseze și:

👉 Ghidul sloturilor NetEnt pentru începători

👉 Money Train: tot ce trebuie să știi despre seria de jocuri de la Relax Gaming

👉 Cum se joacă Aviator, noul joc de comunitate din NetBet Cazino